Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Mörk turism

Serien, 2018
Mörk turism
Från radioaktiva sjöar till hemsökta skogar – journalisten David Farrier besöker ovanliga, och ofta makabra, turistmål runt om i världen.
serien Mörk turism är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 16 år Mörk turism är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Provocerande, Annorlunda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mörk turism på IMDB

Betyg: 7,6 från 10

From a nuclear lake to a haunted forest, New Zealand filmmaker and journalist David Farrier ('Tickled') visits unusual -- and often macabre -- tourism spots around the world.

Ljud och text

Ljud: franska;tyska;engelska [Originalspråk]
Text: norska;engelska;svenska;finska;tyska

Flera likadana Mörk turism

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Återförenade: Jul
M'Dear och hennes systrar kämpar för att hålla ihop sånggruppen så att de kan framträda på kyrkans julfest, samtidigt som barnen får lära sig en viktig läxa.
Shelby American
Via intervjuer och arkivbilder tecknar denna dokumentär ett porträtt av den amerikanske ikonen Carroll Shelby och hans väg från bonde, via racerförare, till entreprenör.
Triad Princess
Den tuffa dottern till en mäktig gangsterboss tar jobb som livvakt, vänder upp och ner på en tv-stjärnas liv och hittar (kanske) kärleken.
Astronomy Club: The Sketch Show
Humorgruppen Astronomy Club bjuder på smart och absurd komik med unika infallsvinklar.
Spirit – På fria vidder: Spirit får julkänslor
När ett stenras och en svår snöstorm sätter en käpp i hjulet för deras resplaner måste Lucky och hennes vänner lista ut ett sätt att ta sig hem i tid till jul.