Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Mörk turism

Serien, 2018
Mörk turism
Från radioaktiva sjöar till hemsökta skogar – journalisten David Farrier besöker ovanliga, och ofta makabra, turistmål runt om i världen.
serien Mörk turism är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 16 år. Mörk turism är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Provocerande, Annorlunda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mörk turism på IMDB

Betyg: 7,6 från 10

From a nuclear lake to a haunted forest, New Zealand filmmaker and journalist David Farrier ('Tickled') visits unusual -- and often macabre -- tourism spots around the world.

Ljud och text

Ljud: franska;tyska;engelska [Originalspråk]
Text: norska;engelska;svenska;finska;tyska

Flera likadana Mörk turism

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Love on the Spectrum: USA
I den här romantiska dokumentärserien letar singlar med autismspektrumdiagnos efter kärleken och försöker navigera i den oförutsägbara dejtingvärlden.
Cyber Hell: Sexbrotten som skakade Korea
I ett nätverk av chattrum kunde förbrytare använda anonymiteten på internet för att utnyttja kvinnor sexuellt. Jakten på hjärnorna bakom brotten krävde tålamod och mod.
Vampire in the Garden
En vampyrdrottning och en mänsklig flicka försöker tillsammans göra det omöjliga och hitta paradiset – en plats där människor och vampyrer lever fredligt sida vid sida.
The Producers
En producent börjar jobba på det koreanska tv-bolaget KBS för att komma närmare föremålet för sin hemliga förälskelse, och hamnar i en värld där tittarsiffror är allt.
Uncontrollably Fond
Ett före detta par som fortfarande minns sitt smärtsamma uppbrott träffas på nytt när en av dem blivit en välkänd skådespelare och den andra en dokumentärproducent.