Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Mortified Nation

Dokumentärer, 2013, 83 minuter, 13.923 recensioner
Mortified Nation
Den här komiska dokumentären följer Skambyrårörelsen, som är en serie scenuppsättningar där vuxna delar med sig av pinsamma barndomsminnen inför främmande människor.
dokumentärer Mortified Nation hade premiär 2013 och är 83 minuter lång. Detta dokumentärer är Excentrisk.
Alla åldrar Innehåller starkt språk
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Mortified Nation på IMDB

Betyg: 7 från 10

Adults share their most embarrassing teenage writings and art in front of total strangers at Mortified stage shows across the country, as the filmmakers explore what the show's popularity says about all of us.

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;norskt bokmål;svenska;engelska

Flera likadana Mortified Nation

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Unknown Runner
I den här dokumentären får vi följa livet på ett träningsläger för Kenyas många framgångsrika långdistanslöpare, som Geoffrey Kipsang Kamworor.
Eric Clapton - The 1970s Review
En dokumentär som genom intervjuer och arkivbilder från konserter skildrar den legendariske gitarristens karriär under 70-talet.
Diana: The Woman Inside
Nära vänner och experter tecknar ett intimt porträtt av prinsessan Diana. Vi får veta mer om hennes fritidsintressen, hennes humor och hur hon påverkade kungafamiljen.
Cryptopia: Bitcoin, Blockchains and the Future of the Internet
Genom intervjuer med både förespråkare och skeptiker tittar regissören Torsten Hoffman närmare på kryptovalutor och blockkedjor. Vad är det och hur kan de användas?
Dachau
En dokumentär där den brutala historien bakom det första nazistiska koncentrationslägret skildras genom intervjuer med överlevande och familjemedlemmar till fångar.