Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Mother's Day

Film, 2023, 94 minuter
Mother's Day
När sonen hon aldrig känt blir kidnappad måste den tidigare specialagenten Nina damma av sina gamla färdigheter för att rädda honom – oavsett vem som står i vägen.
film Mother's Day är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 94 minuter lång. Agnieszka Grochowska (Släpp inte taget) spelar huvudrollen i denna actionthriller i regi av Mateusz Rakowicz. Rekommenderas från 16 år. Mother's Day är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Osentimental, Nervkittlande, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Mother's Day

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;polska - syntolkning;polska [originalspråk];ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;polska;svenska;ukrainska

Flera likadana Mother's Day

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

No Pressure
Storstadskocken Oliwia luras hem till byn för att rädda släktgården, där hon måste lära sig sköta djur, göra ost – och samarbeta med en stilig bonde som har en hemlighet.
Kill Me If You Dare
En vinstlott får riskabla konsekvenser för ett gift par som börjar smida planer på att mörda varandra för att komma över hela potten.
Detective Forst
När en polis blir avstängd på grund av sina okonventionella utredningsmetoder börjar han samarbeta med en journalist för att lösa en rad brutala mordfall.
The Taming of the Shrewd 2
Kaśka och Patryks förhållande sätts på prov när de misstänker att den andra har varit otrogen. Saker och ting förvärras när grannar lägger sig i.
1670
I den här satiriska komedin måste en smått galen adelsman ta itu med familjefejder och konflikter med bönder för att bli Polens mest berömda person.