Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Mother's Day

Film, 2023, 94 minuter
Mother's Day
När sonen hon aldrig känt blir kidnappad måste den tidigare specialagenten Nina damma av sina gamla färdigheter för att rädda honom – oavsett vem som står i vägen.
film Mother's Day är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 94 minuter lång. Agnieszka Grochowska (Släpp inte taget) spelar huvudrollen i denna actionthriller i regi av Mateusz Rakowicz. Rekommenderas från 16 år. Mother's Day är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Osentimental, Nervkittlande, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Mother's Day

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;polska - syntolkning;polska [originalspråk];ukrainska
Text: tyska;engelska;finska;polska;svenska;ukrainska

Flera likadana Mother's Day

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Mother
En militärutbildad lönnmördare tvingas gå under jorden för att skydda sitt barn. Men när hämndlystna brottslingar ger sig på hennes dotter väcks björnmamman ur sitt ide.
AKA
AKA
En hemlig agent ställs inför ett moraliskt dilemma när han infiltrerar ett brottssyndikat och lär känna ledarens unge son.
The Last Kingdom: Seven Kings Must Die
Efter kung Edwards död reser Uhtred och hans kamrater runt i ett splittrat kungadöme i hopp om att äntligen kunna ena England.
Kvinnor på rymmen
När fyra kvinnor äntligen ger sig ut på en bilsemester de planerat sen gymnasiet har de ingen aning om vad de kommer att stöta på – ibland bokstavligen.
Time Trap
En grupp studenter som letar efter sin försvunna professor utforskar en grotta där han sågs senast – och upptäcker ett mystiskt fenomen som förändrar verkligheten.