Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Mucho Mucho Amor: Legenden om Walter Mercado

Dokumentärer, 2020, 96 minuter
Mucho Mucho Amor: Legenden om Walter Mercado
Den flärdfulle och ömsinte astrologen Walter Mercado försvann precis när han var som mest berömd. Den här gripande dokumentären förklarar vad som hände.
dokumentärer Mucho Mucho Amor: Legenden om Walter Mercado är en Netflix Original som hade premiär 2020 och är 96 minuter lång. Belönad med ett Imagen-pris för bästa dokumentärfilm. Rekommenderas från 13 år. Mucho Mucho Amor: Legenden om Walter Mercado är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta dokumentärer är Gripande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare

Regissörer

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: danska;tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Mucho Mucho Amor: Legenden om Walter Mercado

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Stamped from the Beginning: USA och rasismen
Den här dokumentären bygger på Ibram X. Kendis bästsäljare och utforskar de rasistiska teoriernas historia i USA med hjälp av innovativ animering och experter.
Papporna
På en fisketur med Matthew Shepards pappa diskuterar fem desperata fäder sin kärlek, sitt hopp och sina oro för sina transbarn.
Temple of Film: 100 år med Egyptian Theatre
Guillermo del Toro, Rian Johnson och andra stjärnor inom filmbranschen ser tillbaka på historien bakom Egyptian Theatre i Hollywood, som återställts till sin forna glans.
Moonage Daydream
Följ med på en engagerande och kalejdoskopisk resa genom David Bowies fascinerande liv och musikkarriär i den här hyllade dokumentären.
The Alpinist
Den tillbakadragne men djärve klättraren Marc-André Leclerc blir något av en motvillig hjälte när han ger sig på några av de tuffaste bergen i världen – ensam.