Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Many Pieces of Something

Film, 2015, 104 minuter
Many Pieces of Something
En grupp arbetslösa ungdomar söker mening och inspiration bland sex, droger och existentiella kriser på en galen musikfestival i Spanien.
film Many Pieces of Something hade premiär 2015 och är 104 minuter lång. Rekommenderas från 13 år. Detta film är Lågmäld, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Many Pieces of Something

Regissör

Flera likadana Many Pieces of Something

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Skottår
Amerikanskan Anna reser till Irland för att fria till sin pojkvän den 29 februari, men det går inte som planerat – och en stilig värdshusvärd gör entré.
JFK
JFK
En distriktsåklagare i New Orleans utreder mordet på John F. Kennedy och upptäcker att det finns mer bakom historien än vad som framgår i den officiella rapporten.
Marias paradis
En föräldralös tonåring som troget följer en charmerande sektledare börjar ifrågasätta sina val när hon lär känna en flicka från världen utanför.
Ut och stjäla hästar
Ett slumpartat möte väcker bortglömda minnen till liv hos en änkling som flyttat ut på landsbygden för att leva sina sista år i ensamhet.
Narvik
Mot bakgrund av slaget om Narvik under andra världskriget återvänder en norsk soldat hem – och gör en chockerande upptäckt om sin fru.