Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Mullewapp – Vännernas stora filmäventyr

Film, 2009, 76 minuter
Mullewapp – Vännernas stora filmäventyr
Djuren på bondgården Mullewapp lever ett vanligt liv på landet – tills de får oväntat besök av Johnny Mauser, som påstår sig vara en berömd skådespelare.
film Mullewapp – Vännernas stora filmäventyr hade premiär 2009 och är 76 minuter lång. Rekommenderas från 7 år. Detta film är Feel-good.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Mullewapp – Vännernas stora filmäventyr

Regissör

Flera likadana Mullewapp – Vännernas stora filmäventyr

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Haunted Journey
En tornado för en liten flicka och hennes hund till ett land med häxor, feer och talande fåglar i denna animerade film inspirerad av Trollkarlen från Oz.
The Byzantine Cat
En journalist på besök på Cypern umgås med medlemmar ur Moskvas statliga cirkus, gästar ett kattkloster fullt av mirakulösa gåvor – och finner kärleken.
13: The Musical
En 12-årig kille tvingas flytta från New York till en småstad när hans föräldrar skiljer sig. Men han tänker ändå ordna världens häftigaste bar mitzvah-fest!
Christine
En nördig student renoverar en klassisk bil – men bakom ratten förvandlas hans nyvunna självförtroende till vanvettig arrogans.
The Swan Princess
Den här animerade versionen av sagan Svansjön handlar om Odette, en söt flicka som av en trollkarl har förvandlats till en graciös svan.