Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Murder Mountain

Serien, 2018
Murder Mountain
I kaliforniska Humboldt County är laglig marijuana en storindustri som lockar till sig besökare från hela världen – och några av dem syns aldrig till igen.
serien Murder Mountain är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 16 år Detta serien är Lågmäld, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Murder Mountain på IMDB

Betyg: 7 från 10

What happens when California dreaming becomes a nightmare? When people head to Humboldt County, California in search of quick riches in the form of marijuana, often times they are unaware ... See full summary »

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];tyska;franska
Text: norska;svenska;tyska;engelska;finska

Flera likadana Murder Mountain

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Superlópez
I den här tolkningen av den tecknade serien måste Juan López kombinera sitt kontorsjobb med hjältedåd för att rädda sitt livs kärlek och hemplaneten Chitón.
ReMastered: The Miami Showband Massacre
1975 chockades Irland av mordet på tre medlemmar i musikgruppen Miami Showband. Nu söker en överlevare efter sanningen.
Delhi Crime
Delhi är skakat av en gruppvåldtäkt och nu måste polischef Vartika Chaturvedi leda jakten på förövarna. Baserad på det omskrivna Nirbhaya-fallet från 2012.
Selling Sunset
Toppmäklarna på The Oppenheim Group säljer lyxfastigheter till välbärgade köpare i Los Angeles. När de får en ny kollega blir det dramatiskt värre.
Under stormen
En spricka i rumtiden gör att Vera kan rädda en pojkes liv 25 år tidigare, men det leder till att hon förlorar sin egen dotter. Kommer hon någonsin att få tillbaka henne?