Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Murder Mountain

Serien, 2018
Murder Mountain
I kaliforniska Humboldt County är laglig marijuana en storindustri som lockar till sig besökare från hela världen – och några av dem syns aldrig till igen.
serien Murder Mountain är en Netflix Original som hade premiär 2018. Rekommenderas från 16 år Detta serien är Lågmäld, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Murder Mountain på IMDB

Betyg: 7 från 10

What happens when California dreaming becomes a nightmare? When people head to Humboldt County, California in search of quick riches in the form of marijuana, often times they are unaware ... See full summary »

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk];tyska;franska
Text: norska;svenska;tyska;engelska;finska

Flera likadana Murder Mountain

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Adam Devine: Best Time of Our Lives
I det här ståuppspecialen från sin hemstad Omaha tar den energiske komikern Adam Devine upp teman som tafatta tonåringar, kändismöten och sin audition till Pitch Perfect.
Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Det är flera årtionden sedan Bob Lazar bröt tystnaden om Area 51. Nu är han tillbaka för att berätta om utomjordisk teknik och myndigheternas försök att tysta honom.
Just här just nu
Ägaren till en musikklubb som ska läggas ner bestämmer sig för att hålla en sista urflippad nyårsfest, och bjuder in vänner, fiender och folk som gillar att festa hårt.
The Resident
En läkarstudent lär sig tuffa läxor om livet på sjukhuset och får utstå en intensiv utbildning på arbetsplatsen under överinseende av en genial praktikant.
Morden i Alcàsser
Mordet på tre flickor i den spanska staden Alcàsser år 1992 chockade en hel nation. Nya intervjuer och analyser av bevisen kastar ljus över det uppmärksammade fallet.