Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Murder Mystery

Film, 2019, 97 minuter
Murder Mystery
Under en efterlängtad resa till Europa tvingas en New York-polis och hans fru – som är frisör – att lösa ett förbryllande mord på en lyxyacht som tillhör en miljardär.
film Murder Mystery är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 97 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Murder Mystery är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Knasig, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Murder Mystery på IMDB

Betyg: 6,4 från 10

A New York cop and his wife go on a European vacation to reinvigorate the spark in their marriage, but end up getting framed and on the run for the death of an elderly billionaire.

Skådespelare i Murder Mystery

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning;tyska
Text: engelska;finska;norska;tyska;svenska

Flera likadana Murder Mystery

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Penny Paradise
Efter att till synes ha vunnit stort på tipset säger en bogserbåtskapten från Liverpool upp sig och anordnar en stor fest för familj och vänner på den lokala puben.
Passagers de la Grande Ourse
I denna tecknade Paul Grimault-film smiter en nyfiken pojke och hans hund ombord på ett flygande skepp och träffar på en robot som gör allt för att bli av med dem.
Singles
Efter att ha blivit lämnad av sin fru och tvingats flytta in i ett hus för singlar lär en ensam man känna sin granne, en fotograf som har fått sitt hjärta krossat.
Slice of Life
Pierre är i desperat behov av en levertransplantation och hans enda hopp står till brodern. Men först måste de lösa sin gamla konflikt.
Spray of the Days
Två par brottas med udda tragedier: en kvinna upptäcker att det växer en näckros i hennes lungor medan en man blir besatt av ”Jean-Sol Partre”.