Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Murder Mystery

Film, 2019, 97 minuter
Murder Mystery
Under en efterlängtad resa till Europa tvingas en New York-polis och hans fru – som är frisör – att lösa ett förbryllande mord på en lyxyacht som tillhör en miljardär.
film Murder Mystery är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 97 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Murder Mystery är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Knasig, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Murder Mystery på IMDB

Betyg: 6,4 från 10

A New York cop and his wife go on a European vacation to reinvigorate the spark in their marriage, but end up getting framed and on the run for the death of an elderly billionaire.

Skådespelare i Murder Mystery

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning;tyska
Text: engelska;finska;norska;tyska;svenska

Flera likadana Murder Mystery

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Simon Amstell: Set Free
Den ärlige komikern Simon Amstell gräver djupt i sig själv och framför ett unikt, sårbart ståuppframträdande om kärlek, intimitet, det mänskliga egot och ayahuasca.
Sextuplets
När en blivande pappa upptäcker att han har fem identiska syskon ger han sig ut på en galen resa för att hitta dem. Marlon Wayans spelar alla sexlingarna.
Lilla Schweiz
När en grav som tillhör Wilhelm Tells son upptäcks i ett samhälle i Baskien börjar dess stridslystna invånare argumentera för att regionen ska bli en del av Schweiz.
Whindersson Nunes: Adulto
Den brasilianske YouTube-sensationen Whindersson Nunes återvänder till sina blygsamma rötter och mycket annat i en serie full av lekfulla berättelser och unik musik.
Action Point
En våghalsig stuntman bygger en medioker nöjespark i New Jersey. När giriga fastighetsutvecklare dyker upp tvingas han kämpa för att rädda den från att rivas.