Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Murder Mystery

Film, 2019, 97 minuter
Murder Mystery
Under en efterlängtad resa till Europa tvingas en New York-polis och hans fru – som är frisör – att lösa ett förbryllande mord på en lyxyacht som tillhör en miljardär.
film Murder Mystery är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 97 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Murder Mystery är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Knasig, Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Murder Mystery på IMDB

Betyg: 6,4 från 10

A New York cop and his wife go on a European vacation to reinvigorate the spark in their marriage, but end up getting framed and on the run for the death of an elderly billionaire.

Skådespelare i Murder Mystery

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning;tyska
Text: engelska;finska;norska;tyska;svenska

Flera likadana Murder Mystery

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Fortune Feimster: Sweet & Salty
Skådespelaren, komikern och författaren Fortune Feimster intar scenen och skämtar bland annat om sina rötter, sin karriär och sitt sexuella uppvaknande.
WHAT DID JACK DO?
En polis förhör en mordmisstänkt apa.
Leslie Jones: Time Machine
Leslie Jones beskriver sin utveckling som vuxen – från försöket att förföra Prince till kampen mot sömnapné – i en härligt rå och galen ståuppspecial.
Leva två gånger
När Emilio (Oscar Martínez) drabbas av Alzheimers ger han sig ut på en resa med familjen för att hitta kvinnan han förälskade sig i som ung.
Alla fräknar i världen
Trettonårige José Miguel är helt oberörd av VM-febern, tills han inser att fotboll är det enda sättet att imponera på tjejen han gillar.