Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Murder Party

Film, 2007, 79 minuter
Murder Party
En ensam man hamnar på en halloweenfest, men det visar sig att de skumma konststudenterna som håller i den tänker döda honom för att få ett stipendium.
film Murder Party hade premiär 2007 och är 79 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Murder Party på IMDB

Betyg: 6,1 från 10

A random invitation to a Halloween party leads a man into the hands of a rogue collective intent on murdering him for the sake of their art, sparking a bloodbath of mishap, mayhem and hilarity.

Skådespelare i Murder Party

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: norska;svenska;tyska;finska;engelska

Flera likadana Murder Party

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Adam Devine: Best Time of Our Lives
I det här ståuppspecialen från sin hemstad Omaha tar den energiske komikern Adam Devine upp teman som tafatta tonåringar, kändismöten och sin audition till Pitch Perfect.
Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Det är flera årtionden sedan Bob Lazar bröt tystnaden om Area 51. Nu är han tillbaka för att berätta om utomjordisk teknik och myndigheternas försök att tysta honom.
Just här just nu
Ägaren till en musikklubb som ska läggas ner bestämmer sig för att hålla en sista urflippad nyårsfest, och bjuder in vänner, fiender och folk som gillar att festa hårt.
The Resident
En läkarstudent lär sig tuffa läxor om livet på sjukhuset och får utstå en intensiv utbildning på arbetsplatsen under överinseende av en genial praktikant.
Morden i Alcàsser
Mordet på tre flickor i den spanska staden Alcàsser år 1992 chockade en hel nation. Nya intervjuer och analyser av bevisen kastar ljus över det uppmärksammade fallet.