Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

My Holo Love

Serien, 2020
My Holo Love
En ensam kvinna får uppleva oväntad kärlek när hon träffar ett människolikt hologram som ser ut exakt som dess lättirriterade skapare.
serien My Holo Love är en Netflix Original som hade premiär 2020. Rekommenderas från 13 år My Holo Love är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Gripande, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

My Holo Love på IMDB

Betyg: 8 från 10

A successful woman, who has aphasia and this inability to recognize faces interferes with her social life.

Skådespelare i My Holo Love

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;koreanska - Syntolkning;koreanska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;koreanska;svenska

Flera likadana My Holo Love

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Taj Mahal 1989
Året är 1989. På och runt omkring universitetet i Lucknow utforskar par i olika åldrar kärlek och politik via äktenskap, vänskap och spirande romanser.
Locke & Key
Efter mordet på deras pappa flyttar tre syskon och deras mamma till pappans släktgård, där de upptäcker magiska nycklar som låser upp krafter – och hemligheter.
Ragnarök
Slutet känns nära i en norsk stad som plågas av föroreningar och smältande glaciärer. Det kommer att krävas en mytomspunnen figur för att bekämpa en uråldrig ondska.
Luna Nera
I 1600-talets Italien utforskar en tonåring sitt öde i en familj full av häxor medan hennes pojkväns pappa jagar henne för att ha utfört häxkonster.
Onisciente
I en stad där invånarna är under ständig bevakning måste en teknikkunnig tjej överlista den drönare som övervakar henne för att kunna utreda ett mord.