Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Nada a Perder 2

Nada que perder 2
Film, 2019, 96 minuter
Nada a Perder 2
I den här biografiska uppföljaren måste Edir Macedo hantera svek, sorg och politiska intriger när kyrkan han var med och grundade drabbas av kontroverser.
film Nada a Perder 2 hade premiär 2019 och är 96 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Nada a Perder 2 är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Inspirerande, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Nada a Perder 2 på IMDB

Betyg: 3,8 från 10

Part 2 of Edir Macedo's self-financed biopic.

Skådespelare i Nada a Perder 2

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;brasiliansk portugisiska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;brasiliansk portugisiska;svenska

Flera likadana Nada a Perder 2

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Triad Princess
Den tuffa dottern till en mäktig gangsterboss tar jobb som livvakt, vänder upp och ner på en tv-stjärnas liv och hittar (kanske) kärleken.
Marriage Story
Den Oscarsnominerade filmskaparen Noah Baumbach regisserar denna skarpa och ömsinta film om ett äktenskap i kris och en familj som kämpar för att hålla ihop.
Virgin River
En sörjande specialistsjuksköterska behöver en nystart och flyttar från Los Angeles till en avlägsen stad i norra Kalifornien, där hon möts av många överraskningar.
Apache: Berättelsen om Carlos Tevez
Denna realistiska dramatisering av Carlos Tevez liv visar hans väg från de tuffa förhållandena i Argentinas Fuerte Apache till fotbollsvärldens absoluta topp.
Dansa med mig
När hans dansgrupp splittras börjar en talangfull men osäker hiphopdansare undervisa på en prestigefull balettskola i Paris, där han faller för en aspirerande ballerina.