Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Nailed it! Tyskland

Serien, 2020
Nailed it! Tyskland
Glada amatörer försöker – med blandade resultat – återskapa spektakulära bakverk i ett underhållande tävlingsprogram med en prispott som faller alla på läppen.
serien Nailed it! Tyskland är en Netflix Original som hade premiär 2020. Nailed it! Tyskland är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Feel-good.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Nailed it! Tyskland

Ljud och text

Ljud: tyska - Syntolkning;tyska [Originalspråk];engelska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Nailed it! Tyskland

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Läkarna på Lenox Hill
En dokumentärserie om fyra läkare på New Yorks berömda Lenox Hill Hospital som försöker hitta en balans mellan privatlivet och omsorgen om patienterna.
Den stora blomsterkampen
Tio tävlande par som består av florister, skulptörer och trädgårdsdesigners möts i en vänskaplig kamp om vem som kan bygga de största och djärvaste trädgårdskonstverken.
I köket med Nadiya
I det här matlagningsprogrammet tipsar Nadiya Hussain om smarta genvägar, oumbärliga ingredienser och snabblagade favoriter – perfekt för dagens stressade familjer.
Absurd Planet
I den här minst sagt underhållande naturprogramserien där Moder Natur själv är berättare får vi lära känna några av planetens mest osannolika varelser.
Win the Wilderness
Sex par måste bevisa att de har de överlevnadskunskaper som krävs för att få ta över ett storslaget hus i Alaskas vidsträckta och oländiga vildmark.