Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Next in Fashion

Serien, 2020
Next in Fashion
Talangfulla designers från hela världen tävlar om 250 000 dollar och chansen att bli modevärldens nästa stora stjärna.
serien Next in Fashion är en Netflix Original som hade premiär 2020. Next in Fashion är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Kreativ, Feel-good.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Next in Fashion på IMDB

Betyg: 7,3 från 10

18 budding fashion designers compete for a $250,000 prize and the opportunity to launch a clothing line with Net-a-Porter.

Skådespelare i Next in Fashion

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska

Flera likadana Next in Fashion

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Läkarna på Lenox Hill
En dokumentärserie om fyra läkare på New Yorks berömda Lenox Hill Hospital som försöker hitta en balans mellan privatlivet och omsorgen om patienterna.
Filthy Rich: Jeffrey Epsteins uppgång och fall
I den här dokumentärserien kastar offrens berättelser ljus över hur den dömde sexförbrytaren Jeffrey Epstein utnyttjade sin förmögenhet och makt för att begå övergrepp.
Space Force
En fyrstjärnig general samarbetar motvilligt med en excentrisk vetenskapsman för att göra den amerikanska militärens senaste tillskott – Rymdstyrkan – redo för avfärd.
Sweet Magnolias
De gamla vännerna Maddie, Helen och Dana Sue stöttar varandra genom livets med- och motgångar i deras lilla hemstad Serenity.
Den stora blomsterkampen
Tio tävlande par som består av florister, skulptörer och trädgårdsdesigners möts i en vänskaplig kamp om vem som kan bygga de största och djärvaste trädgårdskonstverken.