Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

No Regrets in Life

Serien, 2022
No Regrets in Life
En olycklig kärleksaffär på skolan blir viral efter ett gräl. Nu måste de få ordning på sina känslor – inför hela världen.
serien No Regrets in Life är en Netflix Original som hade premiär 2022. Liu Kuan-ting och Annie Chen spelar huvudrollerna i detta romantiska drama från den prisbelönta regissören Fung Kai. Rekommenderas från 13 år. No Regrets in Life är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Sentimental, Känslosam, Romantisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i No Regrets in Life

Regissör

Flera likadana No Regrets in Life

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

A Model Family
Efter att omedvetet ha stulit pengar från en kartell upptäcker en barskrapad professor att det enda sättet att rädda sin splittrade familj är att arbeta som drogkurir.
The Sandman
Efter många års fångenskap ger sig drömkungen Morpheus ut på en resa genom olika världar för att ta tillbaka det som stulits från honom och återupprätta sin makt.
Uncoupled
När hans pojkvän sedan flera år tillbaka helt plötsligt flyttar ut ställs en mäklare i New York inför möjligheten att börja om – och börja dejta igen – i 40-årsåldern.
Rebel Cheer Squad: A Get Even Series
I denna tonårsthriller blåser tre cheerleaders nytt liv i anti-mobbningsklubben på en ansedd privatskola och börjar kämpa mot orättvisorna.
Justice Served
En grupp frihetskämpar stormar rättegången mot en vit polis som skjutit ihjäl en svart man och ett gisslandrama uppstår som greppar en hel nation.