Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Noise

Film, 2023, 90 minuter
Noise
När en man flyttar in i sitt barndomshem och börjar undersöka en fabriksolycka med kopplingar till sin pappa uppdagas mörka familjehemligheter.
film Noise är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 90 minuter lång. Psykologisk thriller med Ward Kerremans (Soil), Sallie Harmsen (Moloch) och Johan Leysen (The American). Rekommenderas från 16 år. Noise är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Mörk, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Noise

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;flamländska - syntolkning;flamländska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;flamländska;svenska;ukrainska

Flera likadana Noise

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

In His Shadow
Efter deras pappas död hamnar två halvbröder på motsatta sidor av en eskalerande konflikt som får tragiska konsekvenser.
Maestro
En musiker som flyttar till en pittoresk ö för att leda en musikfestival inleder ett oväntat förhållande och blir snart indragen i invånarnas mörka hemligheter.
Awakenings
Efter att en neurolog testat en experimentell medicin på en katatonisk patient måste mannen försöka hantera livet som vuxen när han vaknar upp ur sin koma efter 30 år.
Yeh Jawaani Hai Deewani
Två sorglösa och spontana vänner i tjugoårsåldern har viktiga beslut att fatta. Men man behöver inte sluta ha roligt bara för att man blir vuxen.
Walking Through Fire
Efter att ha bevittnat mordet på sin hederlige pappa flyttar en bypojke till Mumbai och slår in på brottets bana med ett enda mål i sikte: att hämnas sin far.