Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Now You See Me

Film, 2013, 125 minuter
Now You See Me
En grupp magiker har specialiserat sig på att råna banker och ge pengarna till sin publik, men en grupp FBI-agenter är dem på spåren.
film Now You See Me hade premiär 2013 och är 125 minuter lång. Oscarsvinnarna Morgan Freeman och Michael Caine arbetar tillsammans för fjärde gången i den här kuppthrillern. Tillåten för åldrarna 11 år och äldre; barn i åldrarna 7-11 år måste vara i sällskap med en vuxen. Detta film är Spännande, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Now You See Me på IMDB

Betyg: 7,3 från 10

An F.B.I. Agent and an Interpol Detective track a team of illusionists who pull off bank heists during their performances, and reward their audiences with the money.

Skådespelare i Now You See Me

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: svenska;finska

Flera likadana Now You See Me

Prison Break

Prison Break

(2008)

Gossip Girl

Gossip Girl

(2012)

Suits

Suits

(2018)

Teen Wolf

Teen Wolf

(2017)

Huset fullt

Huset fullt

(1994)

The Do-Over

The Do-Over

(2016)

Scream

Scream

(2016)

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.
The Last Days of American Crime
Myndigheterna ska snart börja sända en signal som gör slut på allt brottsligt beteende. Men innan dess tänker några bankrånare sätta en sista historisk stöt i verket.
Betaal
När myndigheterna fördriver en grupp bybor för att bygga en ny motorväg väcks en gammal förbannelse – och en armé av brittiska zombiesoldater.
Ett smutsigt jobb
Den arbetslöse 57-åringen Alain Delambre blir lockad av ett fint jobberbjudande. Men han inser snart att han är en bricka i ett grymt spel.