Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

8 nya Netflix-filmer och serier (vecka 36 - 2019)

En översikt över alla nya Netflix-filmer, -serier och -dokumentärer som lagts till under vecka 36 2019 till det ständigt växande Netflix-utbudet. Du hittar även nya Netflix Originals i denna översikt. Dessutom ser du för varje ny film eller serie om den finns tillgänglig i HD-kvalitet eller Ultra HD/4K-kvalitet.

Barnprogram
2019
-
HD;5:1
Animefilmer
2018
3.5 / 5
HD;5:1
Afrikanska filmer
2019
-
HD;4K
Realityserier med tävlingar
2019
-
-
Dramaserier
2019
-
HD;4K;HDR;5:1
Actionkomedier
2018
-
HD

Datum: 6 september 2019 12:02  |  PaNetflix.se

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Modest Heroes of Studio Ponoc
Yoshiaki Nishimura diskuterar grundandet av Studio Ponoc, deras kreativa principer och inspirationen till de tre Modest Heroes-kortfilmerna.
Livet enligt Archibald
Den gladlynte kycklingen Archibald kommer inte alltid ihåg att göra sina sysslor, men han glömmer aldrig bort att ha roligt – livet är ju trots allt ett äventyr!
Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre
Två undervattenssyskon på jakt efter sin pappa, en pojke med en dödlig äggallergi och en osynlig man som riskerar att flyga iväg med vinden. Tre animerade kortfilmer.
The Spy
På 1960-talet ger sig den nyblivne agenten Eli Cohen ut på ett hemligt, långvarigt och livsfarligt uppdrag i Syrien som spion åt Mossad.
Made in USA – En fabrik i Ohio: Ett samtal med paret Obama
Barack och Michelle Obama pratar med regissörerna Steven Bognar och Julia Reichert om dokumentären och hur viktigt det är att berätta historier.