Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Netflix ligger nere – på alla plattformar

Just nu ligger Netflix nere. Streamingjätten uppger att problemen gäller samtliga plattformar. ”Vi jobbar med att lösa problemet. Vi ber om ursäkt för besväret.” skriver Netflix. Texten uppdateras Apologies for the hiccup there! We should be ...
Datum: 25 januari 2018 13:53  |  Läs mer på Aftonbladet

Flera nyheter från Netflix

The Package (Netflix)
14 augusti 2018 | gamereactor.se
Like Father (Netflix)
13 augusti 2018 | gamereactor.se

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Lorax
Lorax är en liten skogsvarelse som måste stoppa den kortsiktige Once-ler från att förstöra naturen i sin jakt på pengar. Filmen bygger på den klassiska sagan av Dr. Seuss.
Rambo - First Blood II
Rambo släpps ur fängelset för att hjälpa regeringen att hitta bevis för att det fortfarande finns krigsfångar i Vietnam. Han gör det hela till ett räddningsuppdrag.
King Kong
Peter Jacksons nyinspelning av den klassiska berättelsen följer en grupp äventyrliga forskare och filmare till Skull Island där de letar efter en jättegorilla.
American Pie: Reunion
De fyra hormonstinna kompisarna från American Pie återvänder till hemstaden där det vankas high school-återträff, och gamla minnen väcks till liv.
Drömmarnas värld
Den avlidne läkaren Chris Nielson riskerar evig fördömelse när han lämnar himlen för att rädda sin förtvivlade fru då hon begår självmord och hamnar i helvetet.