Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Topp 11 mest sedda Netflix-filmer och -serier augusti 2019

En översikt över topp 11 av de mest sedda Netflix-filmerna, Netflix-serierna och Netflix-dokumentärerna under den senaste månaden på PaNetflix.se.

1
Den här storslagna berättelsen om en tidsresande kvinna och hennes två kärlekar bygger på Diana Gabaldons populära fantasy-böcker.
2
Den karismatiska Mía får ett stipendium till en prestigefylld scenkonstskola. Hon lär snart känna nya vänner, men hamnar i konflikt med ägarens populära dotter.
3
Två systrar upptäcker obehagliga familjehemligheter när en serie mystiska dödsfall inträffar ombord på en lyxkryssare på väg från Spanien till Brasilien på 1940-talet.
4
97 år efter att jorden ödelagts i en kärnvapenapokalyps skickas 100 invånare från en rymdstation till planeten för att bedöma om den är beboelig eller inte.
5
När deras mamma dör får fyra systrar reda på en chockerande familjehemlighet och ger sig ut på en resa för att hitta sanningen om sina släktband.
6
Ingen undgår misstanke när sju personer dör i ett terroristattentat i Bilbao och förstör livet för den misstänkte islamistiske gärningsmannen och alla hans närstående.
7
Två välbeställda affärsmän med en passion för bilar träffar en idealistisk barnläkare. Kärlek uppstår och deras liv förändras för alltid.
8
En kriminalteknisk expert vaknar upp ur koma med nya otroliga förmågor och tar sig an krafter som hotar Central City i denna superhjälteserie.
9
En ung och ambitiös mordutredare tar sig an mördare, organiserad brottslighet, juveltjuvar, terrorister, gangsters och spioner.
10
Uhtred föds som saxare men växer upp som viking efter att ha blivit bortrövad som ung. Som vuxen är hans mål att ta tillbaka de landområden som hans familj en gång ägde.
11
Tre förmögna kvinnor i Colombias kafferegion – bland annat en mor och hennes dotter – förälskar sig i samma tilldragande man.

Datum: 6 september 2019 12:03  |  PaNetflix.se

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Modest Heroes of Studio Ponoc
Yoshiaki Nishimura diskuterar grundandet av Studio Ponoc, deras kreativa principer och inspirationen till de tre Modest Heroes-kortfilmerna.
Livet enligt Archibald
Den gladlynte kycklingen Archibald kommer inte alltid ihåg att göra sina sysslor, men han glömmer aldrig bort att ha roligt – livet är ju trots allt ett äventyr!
Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre
Två undervattenssyskon på jakt efter sin pappa, en pojke med en dödlig äggallergi och en osynlig man som riskerar att flyga iväg med vinden. Tre animerade kortfilmer.
The Spy
På 1960-talet ger sig den nyblivne agenten Eli Cohen ut på ett hemligt, långvarigt och livsfarligt uppdrag i Syrien som spion åt Mossad.
Made in USA – En fabrik i Ohio: Ett samtal med paret Obama
Barack och Michelle Obama pratar med regissörerna Steven Bognar och Julia Reichert om dokumentären och hur viktigt det är att berätta historier.