Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Topp 11 mest sedda Netflix-filmer och -serier augusti 2019

En översikt över topp 11 av de mest sedda Netflix-filmerna, Netflix-serierna och Netflix-dokumentärerna under den senaste månaden på PaNetflix.se.

1
Den här storslagna berättelsen om en tidsresande kvinna och hennes två kärlekar bygger på Diana Gabaldons populära fantasy-böcker.
2
Den karismatiska Mía får ett stipendium till en prestigefylld scenkonstskola. Hon lär snart känna nya vänner, men hamnar i konflikt med ägarens populära dotter.
3
Två systrar upptäcker obehagliga familjehemligheter när en serie mystiska dödsfall inträffar ombord på en lyxkryssare på väg från Spanien till Brasilien på 1940-talet.
4
97 år efter att jorden ödelagts i en kärnvapenapokalyps skickas 100 invånare från en rymdstation till planeten för att bedöma om den är beboelig eller inte.
5
När deras mamma dör får fyra systrar reda på en chockerande familjehemlighet och ger sig ut på en resa för att hitta sanningen om sina släktband.
6
Ingen undgår misstanke när sju personer dör i ett terroristattentat i Bilbao och förstör livet för den misstänkte islamistiske gärningsmannen och alla hans närstående.
7
Två välbeställda affärsmän med en passion för bilar träffar en idealistisk barnläkare. Kärlek uppstår och deras liv förändras för alltid.
8
En kriminalteknisk expert vaknar upp ur koma med nya otroliga förmågor och tar sig an krafter som hotar Central City i denna superhjälteserie.
9
En ung och ambitiös mordutredare tar sig an mördare, organiserad brottslighet, juveltjuvar, terrorister, gangsters och spioner.
10
Uhtred föds som saxare men växer upp som viking efter att ha blivit bortrövad som ung. Som vuxen är hans mål att ta tillbaka de landområden som hans familj en gång ägde.
11
Tre förmögna kvinnor i Colombias kafferegion – bland annat en mor och hennes dotter – förälskar sig i samma tilldragande man.

Datum: 6 september 2019 12:03  |  PaNetflix.se

Flera nyheter från Netflix

Netflix gör storvinst – slår prognoserna
22 januari 2020 | Expressen
Netflix ökar vinsten rejält
21 januari 2020 | Dagens Media
Netflix krossar förväntningarna i ny rapport
21 januari 2020 | Sydsvenskan

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Pandemi
I den här dokumentärserien möter vi hjältarna som går i täten i kampen mot influensan, och lär oss mer om arbetet med att förhindra nästa globala utbrott.
Fortune Feimster: Sweet & Salty
Skådespelaren, komikern och författaren Fortune Feimster intar scenen och skämtar bland annat om sina rötter, sin karriär och sitt sexuella uppvaknande.
WHAT DID JACK DO?
En polis förhör en mordmisstänkt apa.
Ares
En ambitiös student siktar på att bli en del av Amsterdams elit och går med i ett exklusivt sällskap. Vad hon inte vet är att det döljer en fruktansvärd hemlighet.
Nailed it! Tyskland
Glada amatörer försöker – med blandade resultat – återskapa spektakulära bakverk i ett underhållande tävlingsprogram med en prispott som faller alla på läppen.