Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Topp 13 mest sedda Netflix-filmer och -serier maj 2020

En översikt över topp 13 av de mest sedda Netflix-filmerna, Netflix-serierna och Netflix-dokumentärerna under den senaste månaden på PaNetflix.se.

1
En åklagare med band till offret. En advokat på jakt efter en karriärmöjlighet. En misstänkt som hävdar sin oskuld. Mordet på en tonårsflicka får omfattande konsekvenser.
2
Den arbetslöse 57-åringen Alain Delambre blir lockad av ett fint jobberbjudande. Men han inser snart att han är en bricka i ett grymt spel.
3
En pappa med en intellektuell funktionsnedsättning har separerats från sin dotter och måste bevisa sin oskuld när han döms för mordet på dottern till en högt uppsatt man.
4
Den här storslagna berättelsen om en tidsresande kvinna och hennes två kärlekar bygger på Diana Gabaldons populära fantasy-böcker.
5
En olycka på ett avlägset träningsläger leder till bitter osämja i en överlevnadsgrupp – och nu tvingas de slåss för sina liv.
6
En familjefar återvänder från semestern och upptäcker att hans hus har tagits i besittning av ockupanter, vilket leder till en konflikt som snart spårar ur totalt.
7
Förhållanden faller isär och nya band knyts när en stenhård cheerleadingtränare tar över skolans lag, som domineras av Beth och hennes lojala bästis Addy.
8
Rikemanssonen Teto vill visa sig duglig för sitt span Paula. Men när han ljuger om att han vuxit upp i ett fattigt hem tappar han snart kontrollen över lögnen.
9
En chassidisk judinna i Brooklyn flyr från ett arrangerat äktenskap till Berlin, där hon tas om hand av en grupp musiker – men hennes förflutna kommer snart ikapp henne.
10
En naiv, ung kvinna blir lurad att förskingra pengar åt sin pojkvän och döms till fängelse. Nu måste hon snabbt lära sig att överleva i en brutal miljö.
11
I ett fängelse där fångarna på våningarna högre upp får bättre mat och de nedanför får magra rester kämpar en man för förändring och rättvisa.
12
Den karismatiska Mía får ett stipendium till en prestigefylld scenkonstskola. Hon lär snart känna nya vänner, men hamnar i konflikt med ägarens populära dotter.
13
Två unga vuxna med helt olika bakgrunder blir kära under en sommar i Italien. Inspirerad av Federico Moccias bokserie.

Datum: 5 juni 2020 08:09  |  PaNetflix.se

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Whispers
En välbärgad familjs mörka hemligheter kommer fram i ljuset efter att familjens patriark avlider under mystiska omständigheter.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.