Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Topp 13 mest sedda Netflix Original-filmer och -serier augusti 2019

En översikt över topp 13 av de mest sedda Netflix Original-filmerna, Netflix Original-serierna och Netflix Original-dokumentärerna under den senaste månaden på PaNetflix.se.

1
Den karismatiska Mía får ett stipendium till en prestigefylld scenkonstskola. Hon lär snart känna nya vänner, men hamnar i konflikt med ägarens populära dotter.
2
Två systrar upptäcker obehagliga familjehemligheter när en serie mystiska dödsfall inträffar ombord på en lyxkryssare på väg från Spanien till Brasilien på 1940-talet.
3
När deras mamma dör får fyra systrar reda på en chockerande familjehemlighet och ger sig ut på en resa för att hitta sanningen om sina släktband.
4
Ingen undgår misstanke när sju personer dör i ett terroristattentat i Bilbao och förstör livet för den misstänkte islamistiske gärningsmannen och alla hans närstående.
5
Tre förmögna kvinnor i Colombias kafferegion – bland annat en mor och hennes dotter – förälskar sig i samma tilldragande man.
6
En flicka försvinner från en sömnig småstad i Galicien. När en polis från Guardia Civil börjar utreda saken upptäcker hon hemligheter som rör hennes eget förflutna.
7
En rebellisk tonåring växer upp och blir en av Milanos mest fruktade brottslingar under 'Ndrangheta-maffians gyllene era på 1980-talet.
8
En krigsveteran som plågas av minnen från sitt sista uppdrag slår sig samman med bästa vännens änka för att infiltrera ett farligt motorcykelgäng i Köpenhamn.
9
Året är 1943. Personalen på Charité-sjukhuset i Berlin lider hårt under andra världskriget och försöker bekämpa nazistregimen, som vill att de ska ägna sig åt rashygien.
10
Denna stilfulla blandning av dokumentär och överdådigt historiskt epos skildrar turbulensen och våldsamheterna under Commodus och Julius Caesars brutala tid vid makten.
11
Elisa Sánchez Loriga antar en manlig identitet för att kunna gifta sig med kvinnan hon älskar i det tidiga 1900-talets Spanien. Baserad på verkliga händelser.
12
Mordet på tre flickor i den spanska staden Alcàsser år 1992 chockade en hel nation. Nya intervjuer och analyser av bevisen kastar ljus över det uppmärksammade fallet.
13
Efter att hennes partner bedragit henne återvänder en arkitekt till sin hemstad och tar hjälp av sin excentriska familj för att utvärdera sitt liv. Baserad på en roman.

Datum: 6 september 2019 12:03  |  PaNetflix.se

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Modest Heroes of Studio Ponoc
Yoshiaki Nishimura diskuterar grundandet av Studio Ponoc, deras kreativa principer och inspirationen till de tre Modest Heroes-kortfilmerna.
Livet enligt Archibald
Den gladlynte kycklingen Archibald kommer inte alltid ihåg att göra sina sysslor, men han glömmer aldrig bort att ha roligt – livet är ju trots allt ett äventyr!
Modest Heroes: Ponoc Short Films Theatre
Två undervattenssyskon på jakt efter sin pappa, en pojke med en dödlig äggallergi och en osynlig man som riskerar att flyga iväg med vinden. Tre animerade kortfilmer.
The Spy
På 1960-talet ger sig den nyblivne agenten Eli Cohen ut på ett hemligt, långvarigt och livsfarligt uppdrag i Syrien som spion åt Mossad.
Made in USA – En fabrik i Ohio: Ett samtal med paret Obama
Barack och Michelle Obama pratar med regissörerna Steven Bognar och Julia Reichert om dokumentären och hur viktigt det är att berätta historier.