Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Topp 13 mest sedda Netflix Original-filmer och -serier maj 2023

En översikt över topp 13 av de mest sedda Netflix Original-filmerna, Netflix Original-serierna och Netflix Original-dokumentärerna under den senaste månaden på PaNetflix.se.

1
I Uganda finns ett stort antal schimpanser, som likt människan måste hantera komplexa socialpolitiska problem, familjedynamik och våldsamma bråk om territorium.
2
När en respekterad kirurg i London inleder en kärleksaffär med sin sons fästmö leder det till en erotisk förälskelse som hotar att förändra deras liv för alltid.
3
När en journalist försöker skydda sin bror mot lagens långa arm dras hennes familj in i knarkhandelns hårda värld och hennes liv börjar falla sönder.
4
Tre medelålders kvinnor som utreder övernaturliga fenomen sätts på prov när deras ledare, fader Pilón, försvinner. Inspirerad av den verkliga organisationen Grupo Hepta.
5
En grupp vänner med trassliga kärleksliv gör sitt bästa för att hjälpa varandra, men resultaten är inte alltid de bästa.
6
Från radioaktiva sjöar till hemsökta skogar – journalisten David Farrier besöker ovanliga, och ofta makabra, turistmål runt om i världen.
7
Regissören Martin Scorsese och skådespelarna Robert De Niro, Al Pacino och Joe Pesci ger oss en ingående och fascinerande inblick i The Irishman.
8
Fyra kvinnor som arbetar för Spaniens telefonbolag i 1920-talets Madrid måste handskas med romantik, vänskap och den nya tidens yrkesliv.
9
En galicisk knarkbaron som döljer sin Alzheimers för omgivningen tänker gå i pension. Då planerar hans högra hand att stjäla imperiet från den rättmätige arvingen.
10
När tre tonåringar från arbetarklassen börjar på en exklusiv spansk privatskola leder krocken mellan dem och de rika eleverna till mord.
11
Paris, 1897. Efter en förödande brand får tre kvinnor sina liv ställda på ända av svek, bedrägerier och romantiska missöden. Inspirerad av verkliga händelser.
12
En naiv, ung kvinna blir lurad att förskingra pengar åt sin pojkvän och döms till fängelse. Nu måste hon snabbt lära sig att överleva i en brutal miljö.
13
En krigsveteran får nog och tar saken i egna händer när hans tonåriga barnbarn blir misshandlad av knarklangarna som har tagit över området där han bor.

Datum: 1 juni 2023 09:45  |  PaNetflix.se

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

I Am Not Big Bird
När hans kärleksliv går snett tar en man med sig sina två bästa vänner på en resa till Thailand, där han blir indragen i den ljusskygga porrfilmsbranschen.
Thelma the Unicorn
En sjungande ponny som drömmer om berömmelse blir kändis över en natt när hon förvandlas till en glittrig enhörning. Men kändisskapet vänder upp och ner på hennes liv.
The 8 Show
Åtta personer som är instängda i en mystisk åttavåningsbyggnad deltar i ett frestande men farligt program där de tjänar mer pengar ju längre tiden går.
Power
Det amerikanska polisväsendet synas i den här tankeväckande dokumentären som ställer frågan: ”Vilka har mest makt – folket eller polisen?”
Monster
Efter att ha kidnappats och förts till ett ödsligt hus lyckas en flicka fly, men återvänder för att försöka rädda sin vän.