Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Topp 13 mest sedda Netflix Original-filmer och -serier mars 2023

En översikt över topp 13 av de mest sedda Netflix Original-filmerna, Netflix Original-serierna och Netflix Original-dokumentärerna under den senaste månaden på PaNetflix.se.

1
Paris, 1897. Efter en förödande brand får tre kvinnor sina liv ställda på ända av svek, bedrägerier och romantiska missöden. Inspirerad av verkliga händelser.
2
När en liten flicka försvinner under en parad i Málaga bestämmer sig en ung tidningsreporter för att göra allt för att hjälpa hennes föräldrar att hitta henne.
3
När Becca uppdagar att hon separerats från sina identiska systrar vid födelsen inleder hon en desperat jakt på sanningen om sitt ursprung.
4
Den skickliga och voyeuristiska hackaren Miranda dras in i ett farligt spel efter att hennes sexarbetande granne ber Miranda om en tjänst.
5
En enträgen pojke antar en kungs utmaning: att klara av tre omöjliga uppdrag i utbyte mot en magisk elefant – och chansen att fullborda sitt öde.
6
Två oskiljaktiga vänner som drömmer om att bli geishor flyttar till Kyoto för att påbörja den strikta utbildningen, men en av dem upptäcker snart en annan passion.
7
En romanförfattare rensar i sitt barndomshem inför jul och träffar en kvinna som söker sin biologiska mor. Kan en dagbok blåsa liv i det förflutna – och deras känslor?
8
Lidia Poët utreder mord och kämpar för rätten att utöva sitt yrke i denna fängslande dramaserie, inspirerad av den sanna historien om Italiens första kvinnliga advokat.
9
Fyra kvinnor som arbetar för Spaniens telefonbolag i 1920-talets Madrid måste handskas med romantik, vänskap och den nya tidens yrkesliv.
10
En skicklig kommissarie börjar arbeta i en småstad för att få mer tid över för familjen, men i stället hamnar han mitt i en härva av otäcka mord.
11
En grupp vänner med trassliga kärleksliv gör sitt bästa för att hjälpa varandra, men resultaten är inte alltid de bästa.
12
En naiv, ung kvinna blir lurad att förskingra pengar åt sin pojkvän och döms till fängelse. Nu måste hon snabbt lära sig att överleva i en brutal miljö.
13
En intergalaktisk prisjägare tar papparollen till nya extrema höjder när hans två barn råkar följa med honom som ovälkomna medhjälpare på hans uppdrag i yttre rymden.

Datum: 1 april 2023 08:51  |  PaNetflix.se

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Barracuda Queens
När en grupp överklasstjejer från Djursholm drar på sig en enorm festnota börjar de råna sina välbärgade grannar. Inspirerad av verkliga händelser.
Vortex
Efter att ha fått kontakt med sin döda hustru genom ett VR-glapp försöker en polis omintetgöra den mystiska olyckan som kostade henne livet.
Missed Connections
Efter ett oförglömligt möte tar en hopplös romantiker hjälp av en app för att leta upp en man hon precis träffat. Men är han verkligen det hon söker?
Scoop
Efter ett chockerande mord på en journalist måste en ansedd kriminalreporter slåss för rättvisa i en härva där polisen, pressen och Mumbais undre värld är inblandade.
A Beautiful Life
En ung fiskare med en dold talang blir upptäckt av en musikproducent. Nu måste han bestämma sig för om han vågar satsa – och släppa in kärleken.