Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Topp 9 mest sedda Netflix-filmer och -serier april 2023

En översikt över topp 9 av de mest sedda Netflix-filmerna, Netflix-serierna och Netflix-dokumentärerna under den senaste månaden på PaNetflix.se.

1
När Becca uppdagar att hon separerats från sina identiska systrar vid födelsen inleder hon en desperat jakt på sanningen om sitt ursprung.
2
Paris, 1897. Efter en förödande brand får tre kvinnor sina liv ställda på ända av svek, bedrägerier och romantiska missöden. Inspirerad av verkliga händelser.
3
En enträgen pojke antar en kungs utmaning: att klara av tre omöjliga uppdrag i utbyte mot en magisk elefant – och chansen att fullborda sitt öde.
4
Under julen 1969 träffas nuvarande och tidigare personal i Madrid inför Velvets kommande försäljning. Det blir en tid av ljuva minnen, återföreningar och nystarter.
5
Efter deras pappas död hamnar två halvbröder på motsatta sidor av en eskalerande konflikt som får tragiska konsekvenser.
6
Två oskiljaktiga vänner som drömmer om att bli geishor flyttar till Kyoto för att påbörja den strikta utbildningen, men en av dem upptäcker snart en annan passion.
7
En grupp vänner med trassliga kärleksliv gör sitt bästa för att hjälpa varandra, men resultaten är inte alltid de bästa.
8
När en journalist försöker skydda sin bror mot lagens långa arm dras hennes familj in i knarkhandelns hårda värld och hennes liv börjar falla sönder.
9
Regissören Martin Scorsese och skådespelarna Robert De Niro, Al Pacino och Joe Pesci ger oss en ingående och fascinerande inblick i The Irishman.

Datum: 2 maj 2023 16:20  |  PaNetflix.se

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Barracuda Queens
När en grupp överklasstjejer från Djursholm drar på sig en enorm festnota börjar de råna sina välbärgade grannar. Inspirerad av verkliga händelser.
Vortex
Efter att ha fått kontakt med sin döda hustru genom ett VR-glapp försöker en polis omintetgöra den mystiska olyckan som kostade henne livet.
Missed Connections
Efter ett oförglömligt möte tar en hopplös romantiker hjälp av en app för att leta upp en man hon precis träffat. Men är han verkligen det hon söker?
Scoop
Efter ett chockerande mord på en journalist måste en ansedd kriminalreporter slåss för rättvisa i en härva där polisen, pressen och Mumbais undre värld är inblandade.
A Beautiful Life
En ung fiskare med en dold talang blir upptäckt av en musikproducent. Nu måste han bestämma sig för om han vågar satsa – och släppa in kärleken.