Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

O Mecanismo

Serien, 2018
O Mecanismo
En utredning av misstänkt myndighetskorruption med olje- och byggföretag inblandade uppdagar en stor skandal i Brasilien. Löst baserad på verkliga händelser.
serien O Mecanismo är en Netflix Original som hade premiär 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. O Mecanismo är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Intellektuell.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

O Mecanismo på IMDB

Betyg: 8,8 från 10

Dramatic fiction series loosely inspired by an investigation of corruption in Brazil's private and state oil companies and construction companies.

Skådespelare i O Mecanismo

Ljud och text

Ljud: engelska;brasiliansk portugisiska [Originalspråk];europeisk spanska;franska;brasiliansk portugisiska
Text: engelska;brasiliansk portugisiska;nederländska;svenska;tyska

Flera likadana O Mecanismo

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Pandemi
I den här dokumentärserien möter vi hjältarna som går i täten i kampen mot influensan, och lär oss mer om arbetet med att förhindra nästa globala utbrott.
Ares
En ambitiös student siktar på att bli en del av Amsterdams elit och går med i ett exklusivt sällskap. Vad hon inte vet är att det döljer en fruktansvärd hemlighet.
Nailed it! Tyskland
Glada amatörer försöker – med blandade resultat – återskapa spektakulära bakverk i ett underhållande tävlingsprogram med en prispott som faller alla på läppen.
Agent
En före detta fotbollsspelare försöker slå igenom som spelaragent i Afrika, men en hemlighet från hans förflutna hotar att krossa hans drömmar.
Hjälphunden Dude
När en 11-årig pojke med social ångest börjar på en ny skola söker han tröst och styrka hos den älskvärda stödhunden Dude.