Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Obsession

Serien, 2023
Obsession
När en respekterad kirurg i London inleder en kärleksaffär med sin sons fästmö leder det till en erotisk förälskelse som hotar att förändra deras liv för alltid.
serien Obsession är en Netflix Original som hade premiär 2023. Richard Armitage (Hobbit) och Charlie Murphy (Peaky Blinders) spelar huvudrollerna i detta erotiska drama. Rekommenderas från 16 år. Obsession är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Erotisk, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Obsession

Ljud och text

Ljud: tyska - syntolkning;brittisk engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska - syntolkning;u
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Obsession

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Desperate Lies
Ett sällsynt fenomen gör att en kvinna blir gravid med tvillingar med två olika pappor, och hon gör allt för att skydda sin familj och sina hemligheter.
The Man with 1000 Kids
En grupp familjer får veta att den karismatiske man de har förlitat sig på är spermadonator till hundratals, kanske tusentals, andra barn världen över.
Òlòtūré: The Journey
En ung journalist går under täckmantel som sexarbetare i Nigeria för att avslöja den djupgående korruption som möjliggör människohandeln.
The Whirlwind
En vild maktkamp mellan premiärministern och vice premiärministern eskalerar när presidenten utsätts för ett mordförsök.
Supacell
När fem helt vanliga Londonbor plötsligt upptäcker att de har superkrafter måste en av dem se till att de samarbetar för att rädda kvinnan han älskar.