Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Ett fall för KLURO

Serien, 2015
Ett fall för KLURO
När konstiga saker händer i stan tar de unga agenterna Olive, Otto och resten av Kodpatrull O till sin intelligens och sina mattekunskaper för att lösa fallet.
serien Ett fall för KLURO hade premiär 2015. Tillåten för alla typer av publik. Detta serien är Spännande, Knasig, Excentrisk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ett fall för KLURO på IMDB

Betyg: 8 från 10

Geared for children ages 5-8, "Odd Squad" follows two young agents, Olive and Otto, who are part of an agency that seeks to save the day using math when odd things happen.

Skådespelare i Ett fall för KLURO

Ljud och text

Ljud: norska;franska;engelska;svenska
Text: franska;norska;tyska;svenska;engelska

Flera likadana Ett fall för KLURO

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Trigger Warning with Killer Mike
I den här provokativa och roliga serien får vi följa rapparen och aktivisten Killer Mike när han omsätter sina revolutionära idéer om hur man skapar samhällsförändring.
Yummy Mummies
Dramatiska scener utspelar sig när blivande mammor – som ser ut som supermodeller och lever ett liv i lyx – gör sig redo att välkomna sina guldklimpar.
Carmen Sandiego
Carmen Sandiego är en mästertjuv som använder sina färdigheter för att göra gott. Med sina vänner reser hon över hela världen för att stoppa VILE:s elaka planer.
When Heroes Fly
Flera år efter ett bittert gräl återförenas fyra israeliska krigsveteraner och reser till Colombia för att söka efter någon de alla håller kär, men som trotts vara död.
Back with the Ex
En ny början eller samma gamla visa? Fyra singlar får en chans att se om känslorna för exet finns kvar – eller om det är bäst att lämna det förflutna bakom sig för gott.