Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Ödets lågor

Serien, 2019
Ödets lågor
Paris, 1897. Efter en förödande brand får tre kvinnor sina liv ställda på ända av svek, bedrägerier och romantiska missöden. Inspirerad av verkliga händelser.
serien Ödets lågor är en Netflix Original som hade premiär 2019. Livfullt historiskt drama med Audrey Fleurot (En oväntad vänskap, Spiral), Julie de Bona och Camille Lou. Rekommenderas från 13 år.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Ödets lågor

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska - Syntolkning;franska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;franska;svenska

Flera likadana Ödets lågor

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Marias paradis
En föräldralös tonåring som troget följer en charmerande sektledare börjar ifrågasätta sina val när hon lär känna en flicka från världen utanför.
Shanty Town
En grupp kurtisaner försöker fly från en ökänd gangster, men politisk korruption och komplicerade familjeband får drömmarna om frihet att blekna.
Şahmaran
Şahsu reser till Tarsus för att undervisa och träffar en morfar hon knappt visste att hon hade. Men det dröjer inte länge förrän hon befinner sig mitt i en legend.
Kombattanterna
Frankrike 1914. När de tyska trupperna avancerar och männen skickas till frontlinjen måste fyra kvinnor tackla de förödande konsekvenserna på hemmafronten.
The Patriot
I South Carolina år 1776 krigar amerikaner med England, och krigsveteranen Benjamin Martin måste ta till vapen och kämpa för att ge den unga nationen sin frihet.