Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Öga för öga

Film, 2019, 108 minuter
Öga för öga
När en åldrande kartellboss hamnar på ett äldreboende blir han omhändertagen av en sjuksköterska vars liv slagits i spillror av kartellens verksamhet.
film Öga för öga är en Netflix Original som hade premiär 2019 och är 108 minuter lång. Rekommenderas från 16 år Detta film är Mörk, Nervkittlande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Öga för öga på IMDB

Betyg: 6,9 från 10

A drug dealer looking for rest. A nurse looking for revenge. A crossroads where no one is safe.

Skådespelare i Öga för öga

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;europeisk spanska - Syntolkning;europeisk spanska [Originalspråk]
Text: tyska;engelska;europeisk spanska;finska;svenska

Flera likadana Öga för öga

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
En förlupen kula
När en genial bilmekaniker med ett kriminellt förflutet hotas av ett mordåtal måste han ge sig ut på jakt efter bilen där beviset för hans oskuld finns: en ensam kula.
Da 5 Bloods
Fyra afroamerikanska krigsveteraner återvänder till Vietnam långt efter kriget för att leta efter sin gruppledares kvarlevor – och en begravd skatt. I regi av Spike Lee.
Den enda lögnen
Bevis som påträffats på ett mordoffer ger en åklagare hopp om att hitta sin syster vid liv – 25 år efter hennes försvinnande.
Choked: Money Talks
En bankanställd som plågas av sin arbetslösa mans skulder och sina egna krossade drömmar hittar en hemlig, till synes obegränsad källa med pengar i sitt hem.