Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Òlòtūré: The Journey

Serien, 2024
Òlòtūré: The Journey
En ung journalist går under täckmantel som sexarbetare i Nigeria för att avslöja den djupgående korruption som möjliggör människohandeln.
serien Òlòtūré: The Journey är en Netflix Original som hade premiär 2024. Rekommenderas från 16 år. Òlòtūré: The Journey är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Osentimental, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Òlòtūré: The Journey

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska;franska;nigeriansk pidgin - syntolkning;nigeriansk pidgin [originalspråk]
Text: tyska;engelska (Nigeria);finska;nigeriansk pidgin;svenska;ukrainska

Flera likadana Òlòtūré: The Journey

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Desperate Lies
Ett sällsynt fenomen gör att en kvinna blir gravid med tvillingar med två olika pappor, och hon gör allt för att skydda sin familj och sina hemligheter.
The Whirlwind
En vild maktkamp mellan premiärministern och vice premiärministern eskalerar när presidenten utsätts för ett mordförsök.
Supacell
När fem helt vanliga Londonbor plötsligt upptäcker att de har superkrafter måste en av dem se till att de samarbetar för att rädda kvinnan han älskar.
Gangs of Galicia
När en advokat upptäcker att hennes mördade far levt ett dubbelliv söker hon hämnd genom att infiltrera en galicisk drogkartell och närma sig ledaren.
Doctor Climax
En dermatolog i 1970-talets Thailand startar oväntat en sexuell revolution när han börjar skriva krönikor under pseudonymen Doctor Climax.