Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Once Upon a Crime

Film, 2023, 107 minuter
Once Upon a Crime
Lilla rödluvan går på bal med Askungen och blir indragen i ett mysterium. Hinner hon lösa fallet innan klockan slår midnatt?
film Once Upon a Crime är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 107 minuter lång. Detta underhållande sagomysterium har regisserats av Yuichi Fukuda (Gintama, From Today, It's My Turn!) Rekommenderas från 10 år. Once Upon a Crime är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Kreativ, Annorlunda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Once Upon a Crime

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;japanska - syntolkning;japanska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;japanska;svenska;ukrainska

Flera likadana Once Upon a Crime

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Ultraman: Rising
En idrottsstjärna återvänder motvilligt hem för att ta över sin pappas roll som den legendariske hjälten Ultraman och skydda Tokyo från gigantiska monster.
Too Old for Fairy Tales 2
När hans mammas nya pojkvän flyttar in ger sig Waldek iväg på en våghalsig resa genom Tatrabergen för att hitta sin pappa, som han aldrig har träffat.
Colors of Evil: Red
När en död flicka hittas på en strand i polska Trójmiasto inleder åklagaren och offrets mamma en känslosam jakt på sanningen.
Garouden: The Way of the Lone Wolf
Juzo Fujimaki är på flykt efter ett brott och utpressas till att delta i en olaglig kampsportsturnering, där han ställs mot livsfarliga motståndare.
In Good Hands 2
En far och son som nyligen återförenats tar de första stapplande stegen in i ett nytt liv efter en tragedi. Men kan de fylla tomrummet efter en älskad fru och mamma?