Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Once Upon a Crime

Film, 2023, 107 minuter
Once Upon a Crime
Lilla rödluvan går på bal med Askungen och blir indragen i ett mysterium. Hinner hon lösa fallet innan klockan slår midnatt?
film Once Upon a Crime är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 107 minuter lång. Detta underhållande sagomysterium har regisserats av Yuichi Fukuda (Gintama, From Today, It's My Turn!) Rekommenderas från 10 år. Once Upon a Crime är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Kreativ, Annorlunda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare i Once Upon a Crime

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska;franska;japanska - syntolkning;japanska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;japanska;svenska;ukrainska

Flera likadana Once Upon a Crime

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Onmyoji
Musikern Minamoto Hiromasa blir vän med mystikern Abe Seimei i det kejserliga hovets gyllene korridorer, och tillsammans löser de knepiga fall med demoniska ursprung.
Love Like a K-Drama
Fyra skådespelerskor från Japan flyttar till Sydkorea för att provspela och spela mot koreanska skådespelare i romantiska draman. Kommer kärlek att uppstå bakom scenen?
Bröllopsspelet
Alex och Eva tänker gifta sig på platsen där de träffades för första gången, men en rad dråpliga missförstånd och snedsteg sinkar deras bröllopsplaner.
Elena vet
Samtidigt som hennes parkinson förvärras gör en kvinna allt för att hitta de som bär ansvaret för hennes dotters plötsliga död.
Pokémon: Att vara en Pokémon-mästare
Ash, Pikachu och deras två vänner, Misty och Brock, reser runt för att hjälpa de pokémon som är i nöd – samtidigt som en beskyddare vakar över dem från ovan.