Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

One Day at a Time

Serien, 2019
One Day at a Time
I den här nyversionen av ursprungsserien får vi följa en nyskild kubansk-amerikansk mamma som uppfostrar sina två barn med ”hjälp” av sin gammalmodiga mamma.
serien One Day at a Time är en Netflix Original som hade premiär 2019. Norman Lear, som skapade originalserien från 1975-84, har producerat denna nyinspelning med Oscarsvinnaren Rita Moreno. One Day at a Time är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Knasig, Feel-good.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

One Day at a Time på IMDB

Betyg: 8,2 från 10

Follows three generations of the same Cuban-American family living in the same house: a newly divorced former military mother, her teenage daughter and tween son, and her old-school mother.

Skådespelare i One Day at a Time

Ljud och text

Ljud: tyska;franska;engelska - Syntolkning
Text: norska;engelska;tyska;svenska;nederländska;finska

Flera likadana One Day at a Time

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Chip och Potatis: Chips semester
När fallande kokosnötter håller alla vakna hela natten under semestern kommer Chip och Potatis på hur de kan hjälpa familjen att få en god natts sömn.
Something Between
Upplev akrobatisk skärmflygning ur en grupp unga talangfulla piloters synvinkel när de under fyra månaders tid reser runt i Europa och utövar sin sport.
The Amber Light
Den här mysiga dokumentären utforskar kopplingarna mellan whisky, musiktraditioner och den sociala alkoholkulturen i Skottland.
La Casa de Papel: Korea
Tjuvar tar över myntverket i ett återförenat Korea. Nu är det upp till polisen att rädda gisslan, stoppa brottslingarna – och hitta personen som ligger bakom det hela.
Man Vs Bee
Den klumpiga pappan Trevor ser efter en lyxvilla och försöker överlista ett bi i den här komediserien – men resultatet blir kaosartat.