Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

One of Us

Dokumentärer, 2017, 94 minuter
One of Us
Efter att ha råkat ut för våld och upplevt trauman drabbas tre chassidiska judar av utfrysning, ångest och hot när de försöker lämna sin ultraortodoxa församling.
dokumentärer One of Us är en Netflix Original som hade premiär 2017 och är 94 minuter lång. Filmskaparna Heidi Ewing och Rachel Grady nominerades till en Oscar för sin dokumentär Jesus Camp från 2006. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.One of Us är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta dokumentärer är Provocerande, Intellektuell.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

One of Us på IMDB

Betyg: 4,3 från 10

A young journalist goes deep undercover within a mountain commune and becomes manipulated by a duplicitous cult leader.

Regissörer

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;franska;turkiska;tyska;engelska [Originalspråk];engelska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana One of Us

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Wild Boar: The Comeback
Vildsvin jagades i århundraden tills de nästan utrotades helt, men tack vare deras motståndskraft och intelligens ökar deras antal återigen över hela Europa.
Wild Venice
Utforska den vilda och mindre kända sidan av Venedig! Bland korallrev och gömda trädgårdar hittar man allt från giftiga däggdjur till märkliga vattenlevande varelser.
Beethoven’s Ninth - Symphony for the World
Musiker, dirigenter och kompositörer undersöker ett av Beethovens mest hyllade verk i denna dokumentär som är tillägnad 250-årsjubileet av hans födelse.
A World Without Beethoven?
Den här dokumentären utforskar betydelsen av Ludwig van Beethovens verk samt hans inflytande på kompositörer, musiker och konsertarrangörer.
Ghislaine Maxwell: Filthy Rich
Berättelser från hennes offer lägger grunden för denna dokumentär om Ghislaine Maxwell, societetslejon och Jeffrey Epsteins medhjälpare, och hennes rättegång.