Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

One Strange Rock

Serien, 2018
One Strange Rock
Med Will Smith som värd följer serien åtta astronauter som diskuterar sina unika perspektiv på jorden – den ömtåliga och vackra planet som är vårt hem.
serien One Strange Rock hade premiär 2018.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

One Strange Rock på IMDB

Betyg: 8,8 från 10

The extraordinary story of Earth and why it is special and uniquely brimming with life among a largely unknown but harsh cosmic arena; astronauts tell the story of Earth through unique perspective.

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: engelska;svenska;tyska;norska;finska

Flera likadana One Strange Rock

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

It's Bruno!
Malcolm är uppvuxen i Brooklyn och ägnar dagarna åt att ta hand om sin gulliga hund Bruno. Och han ser även till att läxa upp grannarna om hur de ska behandla hans vovve.
Med livet som insats: Journalister på frontlinjen
Filmskaparen Hernán Zin söker svar efter en livsomvälvande händelse 2012 och intervjuar andra krigsreportrar om hur de har påverkats av sitt yrkesval.
1994
Med hjälp av arkivbilder och nya intervjuer undersöker den här serien politiken i Mexiko år 1994 – året då zapatisterna gjorde uppror och Luis Donaldo Colosio mördades.
ReMastered: The Lion's Share
En reporter lär känna musikern Solomon Lindas familj och hjälper dem att slåss för den ekonomiska ersättning de har rätt till.
Weed the People
Efter att ha fått hoppet tänt av sina erfarenheter med medicinsk marijuana kräver läkare och föräldrar till barn med cancer mer forskning kring örtens läkande egenskaper.