Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

One Strange Rock

Serien, 2018
One Strange Rock
Med Will Smith som värd följer serien åtta astronauter som diskuterar sina unika perspektiv på jorden – den ömtåliga och vackra planet som är vårt hem.
serien One Strange Rock hade premiär 2018.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

One Strange Rock på IMDB

Betyg: 8,8 från 10

The extraordinary story of Earth and why it is special and uniquely brimming with life among a largely unknown but harsh cosmic arena; astronauts tell the story of Earth through unique perspective.

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: engelska [Originalspråk]
Text: engelska;svenska;tyska;norska;finska

Flera likadana One Strange Rock

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Tacons historia
Många av de populäraste tacotyperna har en lång och relativt okänd historia. I det här aptitretande matäventyret får vi lära oss mer om några av dem.
Mordet på Gianni Versace
Med början i barndomen ser vi avgörande händelser i Andrew Cunanans liv som leder fram till de besinningslösa morden på fem personer, inklusive modeikonen Gianni Versace.
NOVA: Black Hole Apocalypse
Astrofysiker visar hur svarta hål kan vara lösningen på gåtan om hur universum uppstod och hur livet på vår jord – och till slut människan – skapades.
NOVA: First Face of America
Forskare ger sig ut på riskabla expeditioner i en undervattensgrotta och hittar ett 13 000 år gammalt skelett som kan ge kunskap om de första människorna i Amerika.
NOVA: Decoding the Weather Machine
Forskare undersöker jordens klimat och söker ledtrådar över hela planeten – från istäcket på Grönland till Australiens öknar.