Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Orange Is the New Black

Serien, 2019
Orange Is the New Black
En privilegierad kvinna hamnar i ett kvinnofängelse när ett brott från hennes förflutna hinner ikapp henne i den här Emmy-belönade serien från skaparen av Weeds.
serien Orange Is the New Black är en Netflix Original som hade premiär 2019. Uzo Aduba gick till Emmyhistorien när hon vann i kategorierna drama (2015) och komedi (2014) för rollen som Crazy Eyes. Orange Is the New Black är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är : Uppkäftig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Orange Is the New Black på IMDB

Betyg: 8 från 10

The story of Piper Chapman, a woman in her thirties who is sentenced to fifteen months in prison after being convicted of a decade-old crime of transporting money for her drug-dealing girlfriend.

Trailer

Skådespelare i Orange Is the New Black

Flera likadana Orange Is the New Black

Prison Break

Prison Break

(2008)

Breaking Bad

Breaking Bad

(2013)

Modern Family

Modern Family

(2019)

Bron

Bron

(2015)

Blackfish

Blackfish

(2013)

Orphan Black

Orphan Black

(2017)

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Love on the Spectrum: USA
I den här romantiska dokumentärserien letar singlar med autismspektrumdiagnos efter kärleken och försöker navigera i den oförutsägbara dejtingvärlden.
The Producers
En producent börjar jobba på det koreanska tv-bolaget KBS för att komma närmare föremålet för sin hemliga förälskelse, och hamnar i en värld där tittarsiffror är allt.
Uncontrollably Fond
Ett före detta par som fortfarande minns sitt smärtsamma uppbrott träffas på nytt när en av dem blivit en välkänd skådespelare och den andra en dokumentärproducent.
Love in the Moonlight
En ung kvinna i Joseondynastins Kina har levt hela sitt liv som man. Så småningom blir hon sovrumstjänare i det kungliga palatset, där hon lär känna kronprinsen.
Hwarang
En grupp elitkrigare som utbildats i moral och kampsport hittar kärlek och vänskap i Silla under de tre kungarikenas tid i Korea.