Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Outer Banks

Serien, 2021
Outer Banks
På en ö där klyftan mellan rik och fattig är stor tar John B hjälp av sina tre bästa vänner för att leta efter en skatt som är kopplad till hans pappas försvinnande.
serien Outer Banks är en Netflix Original som hade premiär 2021. Rekommenderas från 13 år. Outer Banks är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Spännande.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Outer Banks på IMDB

Betyg: 7,3 från 10

A group of teenagers from the wrong side of the tracks stumble upon a treasure map that unearths a long buried secret.

Skådespelare i Outer Banks

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - Syntolkning;engelska [Originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska
Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

A Model Family
Efter att omedvetet ha stulit pengar från en kartell upptäcker en barskrapad professor att det enda sättet att rädda sin splittrade familj är att arbeta som drogkurir.
School Tales The Series
Hemska fasor rör sig i skolans korridorer i den här antologin med spökhistorier som regisseras av erkända thailändska skräckfilmsregissörer.
Instant Dream Home
En grupp inredare och hantverkare tar stora risker när de planerar att totalrenovera olika familjers hem från golv till tak på bara tolv timmar.
I Just Killed My Dad
Anthony Templet nekade aldrig till att ha skjutit sin pappa. Men varför han gjorde det är en fråga utan ett enkelt svar och med konsekvenser för mer än bara en familj.
The Sandman
Efter många års fångenskap ger sig drömkungen Morpheus ut på en resa genom olika världar för att ta tillbaka det som stulits från honom och återupprätta sin makt.