Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Outlast

Serien, 2023
Outlast
I Alaskas extrema vildmark tävlar 16 överlevnadsexperter om att vinna en stor summa pengar. Men för att lyckas måste de här ensamvargarna lära sig att samarbeta.
serien Outlast är en Netflix Original som hade premiär 2023. Rekommenderas från 7 år. Outlast är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Good Times
I denna vassa nytolkning av den klassiska tv-serien försöker en ny generation i familjen Evans hålla näsan över vattenytan i ett fattigt bostadsområde i Chicago.
Unlocked: A Jail Experiment
Denna realityserie följer en Arkansas-sheriff som genomför ett radikalt socialt experiment för att ge män bakom lås och bom ökad frihet.
RIPLEY
En bedragare äntrar en värld av flärd och lyx efter att ha accepterat ett udda uppdrag i Italien. Men för att få det liv han vill ha måste han väva ett nät av lögner.
Files of the Unexplained
Kusliga möten, mystiska försvinnanden, obehagliga händelser och andra förbryllande fenomen undersöks i den här skrämmande dokumentärserien.
Testament: The Story of Moses
En upplysande dramadokumentär som skildrar Moses otroliga liv som prins, profet och mycket mer, med kommentarer från teologer och historiker.