Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Paddington

Film, 2014, 95 minuter, 1.484 recensioner
Paddington
Paddington räddas från en järnvägsstation och får ett nytt hem hos en familj i London, men hans lyckliga tillvaro hotas av en lömsk uppstoppare.
film Paddington hade premiär 2014 och är 95 minuter lång. Nicole Kidman medverkar i den här roliga familjefilmen om en bedårande liten björn som letar efter ett hem. Detta film är Familjevänlig, Feel-good.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Paddington på IMDB

Betyg: 7 från 10

A young Peruvian bear travels to London in search of a home. Finding himself lost and alone at Paddington Station, he meets the kindly Brown family, who offer him a temporary haven.

Skådespelare i Paddington

Regissör

Ljud och text

Ljud: finska;norska;svenska;danska
Text: norska;danska;svenska;finska

Flera likadana Paddington

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Känn rytmen
Efter en misslyckad audition på Broadway tvingas en självupptagen dansare återvända till hemorten och går med på att träna en brokig skara ungdomar inför en stor tävling.
Spelling the Dream: Rättstavningsmästarna
Den här dokumentären följer fyra förhoppningsfulla deltagare och tittar närmare på den indisk-amerikanska gruppens stora framgångar i USA:s största rättstavningstävling.
Heja! Heja! Billy Bilsson: Chrissys dans
Barnen Bilsson vinner en talangjakt med en dans som Billy hittat på. Men när ”Chrissy-dansen” blir populär får hans lillasyster all uppmärksamhet.
Syskonen Willoughby
Fyra syskon med riktigt egoistiska föräldrar smider planer på att göra sig av med päronen för gott – för att sen ge sig ut och hitta en egen familj.
I ringens rampljus
En ung kille som gillar wrestling fajtas mot skräckinjagande motståndare i en tävling efter att han hittat en magisk mask som ger honom superkrafter.