Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Papporna

Dokumentärer, 2023, 11 minuter
Papporna
På en fisketur med Matthew Shepards pappa diskuterar fem desperata fäder sin kärlek, sitt hopp och sina oro för sina transbarn.
dokumentärer Papporna är en Netflix Original som hade premiär 2023 och är 11 minuter lång. Från den prisbelönta filmskaparen Luchina Fisher, producerad av basketstjärnan Dwyane Wade. Rekommenderas från 7 år. Papporna är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta dokumentärer är Inspirerande, Intim, Känslosam.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Papporna

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Einstein and the Bomb
Vad hände efter att Einstein flytt från nazisternas Tyskland? Det här dokumentärdramat utforskar det plågade geniets sinne med hjälp av arkivmaterial och hans egna ord.
Lover, Stalker, Killer
I den här omtumlande dokumentären provar en mekaniker nätdejting för första gången och träffar en kvinna som tar romantisk besatthet till en extrem nivå.
The Greatest Night in Pop
En januarikväll 1985 samlades världens största musikstjärnor för att spela in We Are the World. Denna dokumentär går bakom kulisserna på det historiska evenemanget.
Society of the Snow: Who Were We on the Mountain?
En djupdykning i den kreativa processen bakom Snöns brödraskap, med skådespelarna, regissören J.A. Bayona och verkliga överlevande.
Full Circle
Skildringen av sitski-åkaren Trevor Kennison och alpinisten Barry Corbet utgör grunden för den här dokumentären om paraidrottare inom extremsport.