Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Parfymen

Serien, 2018
Parfymen
En sångerska hittas mördad och hennes doftkörtlar har avlägsnats från kroppen. Utredningen riktar in sig på en grupp vänner som gick på samma internatskola som offret.
serien Parfymen är en Netflix Original som hade premiär 2018. Emmy-belönade Philipp Kadelbach står för regin i denna serie som är löst baserad på Patrick Süskinds succéroman. Rekommenderas från 16 år. Parfymen är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Erotisk, Mörk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Parfymen på IMDB

Betyg: 7,2 från 10

When a singer is found murdered, with her scent glands excised from her body, detectives probe a group of friends who attended boarding school with her.

Skådespelare i Parfymen

Ljud och text

Ljud: franska;tyska [Originalspråk];engelska
Text: svenska;engelska;tyska;finska;norska

Flera likadana Parfymen

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Agent Elvis
I den här animerade komedin för vuxna byter Elvis sin paljettprydda overall mot en ryggraket när han rekryteras till ett hemligt spionprogram för att stoppa onda krafter.
The Magician's Elephant
En enträgen pojke antar en kungs utmaning: att klara av tre omöjliga uppdrag i utbyte mot en magisk elefant – och chansen att fullborda sitt öde.
Sky High: The Series
Efter sin mans död beslutar sig Sole för att bli gangsterboss i ett försök att skydda sin son – trots att det innebär att gå emot sin egen pappa.
Noise
När en man flyttar in i sitt barndomshem och börjar undersöka en fabriksolycka med kopplingar till sin pappa uppdagas mörka familjehemligheter.
In His Shadow
Efter deras pappas död hamnar två halvbröder på motsatta sidor av en eskalerande konflikt som får tragiska konsekvenser.