Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Patrik Larsson - Karsten Torebjer - Miraklet från Jylland

Film, 2019, 87 minuter
Patrik Larsson - Karsten Torebjer - Miraklet från Jylland
Patrik Larsson använder sitt spiritistiska alter ego, Karsten Torebjer, för att kontakta andrar, läsa tankar och se in i framtiden.
film Patrik Larsson - Karsten Torebjer - Miraklet från Jylland hade premiär 2019 och är 87 minuter lång. Rekommenderas från 13 år Detta film är Absurd.

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: svenska [Originalspråk]
Text: svenska

Flera likadana Patrik Larsson - Karsten Torebjer - Miraklet från Jylland

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

¡Ay, mi madre!
En kvinna har inte haft kontakt med sin mamma på flera år, men när mamman dör måste dottern följa de ovanliga instruktionerna i testamentet för att få ut sitt arv.
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
David Harbour hittar bortglömda inspelningar från sin pappas katastrofala tv-uppsättning av ett litterärt mästerverk och upptäcker chockerande familjehemligheter.
4 latas
Två gamla vänner ger sig av på en bilresa från Spanien till Mali för att återförenas med en döende vän. Med sig har de hans dotter, som han inte pratat med på många år.
Swiped
Två rumskompisar på college utvecklar en nyskapande dejtingapp och snart översvämmas skolan av tillfälliga förbindelser och komplikationer.
Social Animals
En ung kvinna försöker rädda sitt företag, förbättra sitt kärleksliv och lära sig att bli vuxen – när hon plötsligt blir tokförälskad i en gift man.