Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Patton Oswalt: Talking for Clapping

Film, 2016, 65 minuter
Patton Oswalt: Talking for Clapping
Oswalt avhandlar bland annat gamlingar som köper knark, ett misslyckat ståuppgig och en ohygglig kalasclown i det här framträdandet från San Francisco.
film Patton Oswalt: Talking for Clapping är en Netflix Original som hade premiär 2016 och är 65 minuter lång. Patton Oswalts ståuppspecial vann en Emmy för bästa manus och en Grammy för bästa komedialbum. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn. Patton Oswalt: Talking for Clapping är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Fyndig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Patton Oswalt: Talking for Clapping på IMDB

Betyg: 6,8 från 10

Patton Oswalt takes the stage in San Francisco, where he talks about San Franciscans, the difficulties of being PC, fatherhood, his worst stand up experience, and the worlds most horrific Birthday Clown.

Trailer

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: svenska;nederländska;finska;engelska

Flera likadana Patton Oswalt: Talking for Clapping

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Penny Paradise
Efter att till synes ha vunnit stort på tipset säger en bogserbåtskapten från Liverpool upp sig och anordnar en stor fest för familj och vänner på den lokala puben.
Passagers de la Grande Ourse
I denna tecknade Paul Grimault-film smiter en nyfiken pojke och hans hund ombord på ett flygande skepp och träffar på en robot som gör allt för att bli av med dem.
Singles
Efter att ha blivit lämnad av sin fru och tvingats flytta in i ett hus för singlar lär en ensam man känna sin granne, en fotograf som har fått sitt hjärta krossat.
Slice of Life
Pierre är i desperat behov av en levertransplantation och hans enda hopp står till brodern. Men först måste de lösa sin gamla konflikt.
Spray of the Days
Två par brottas med udda tragedier: en kvinna upptäcker att det växer en näckros i hennes lungor medan en man blir besatt av ”Jean-Sol Partre”.