Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Patton Oswalt: We All Scream

Film, 2022, 58 minuter
Patton Oswalt: We All Scream
I den här ståuppspecialen diskuterar Patton sitt åldrande, sina misslyckade covid-planer och dagen hans fru förvandlades till en valkyria.
film Patton Oswalt: We All Scream är en Netflix Original som hade premiär 2022 och är 58 minuter lång. Oswalt Emmy- och Grammy-nominerades för sina två senaste specialer. Talking for Clapping från 2016 vann båda priserna. Rekommenderas från 13 år. Patton Oswalt: We All Scream är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta film är Absurd, Udda, Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska - syntolkning;engelska [originalspråk]
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Patton Oswalt: We All Scream

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Verified Stand-Up
Tio komiker. Tio dynamiska uppträdanden. Två avsnitt. Upptäck din nya favorit bland de hyllade ståuppkomikerna som uppträder på Webster Hall i New York.
Bröllopsspelet
Alex och Eva tänker gifta sig på platsen där de träffades för första gången, men en rad dråpliga missförstånd och snedsteg sinkar deras bröllopsplaner.
Mike Birbiglia: The Old Man and The Pool
Komikern Mike Birbiglia gör en djupdykning i döden, medicinska tester, naturens egna kuddar och överklorerade simbassänger i den här ståuppspecialen.
Leo
Leo
Adam Sandler spelar en ödla som heter Leo i denna musikaliska komedi om hur sista året på grundskolan ter sig för klassens sällskapsdjur.
Nouveaux riches
En bedragare i behov av pengar och en förmögen kvinna fattar tycke för varandra. Är hon hans drömkvinna eller kommer bedragaren att bli lurad?