Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Paul Hollywood's Big Continental Road Trip

Serien, 2017
Paul Hollywood's Big Continental Road Trip
Kändiskocken och bilfantasten Paul Hollywood tar oss med på en fartfylld resa genom Frankrike, Italien och Tyskland där han bekantar sig med både bilar och kultur.
serien Paul Hollywood's Big Continental Road Trip är en Netflix Original som hade premiär 2017. Kocken Paul Hollywood agerar domare i den BAFTA-belönade serien The Great British Bake Off. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;turkiska;engelska [Originalspråk];tyska;franska
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Paul Hollywood's Big Continental Road Trip

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Agent Elvis
I den här animerade komedin för vuxna byter Elvis sin paljettprydda overall mot en ryggraket när han rekryteras till ett hemligt spionprogram för att stoppa onda krafter.
Sky High: The Series
Efter sin mans död beslutar sig Sole för att bli gangsterboss i ett försök att skydda sin son – trots att det innebär att gå emot sin egen pappa.
Dance 100
För att vinna 100 000 dollar måste åtta koreografer skapa alltmer komplexa dansnummer åt ett stadigt växande antal elitdansare – som dessutom agerar domare.
Maestro
En musiker som flyttar till en pittoresk ö för att leda en musikfestival inleder ett oväntat förhållande och blir snart indragen i invånarnas mörka hemligheter.
The Law of the Jungle
Tolv elitidrottare som har blivit lämnade i djungeln måste samarbeta med (eller sabotera för) varandra i en tävling med stora prispengar där varje deltagare har ett pris.