Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Paul Hollywood's Big Continental Road Trip

Serien, 2017
Paul Hollywood's Big Continental Road Trip
Kändiskocken och bilfantasten Paul Hollywood tar oss med på en fartfylld resa genom Frankrike, Italien och Tyskland där han bekantar sig med både bilar och kultur.
serien Paul Hollywood's Big Continental Road Trip är en Netflix Original som hade premiär 2017. Kocken Paul Hollywood agerar domare i den BAFTA-belönade serien The Great British Bake Off. Geschikt voor alle leeftijden.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Skådespelare

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska;turkiska;engelska [Originalspråk];tyska;franska
Text: engelska;nederländska;svenska;tyska;franska

Flera likadana Paul Hollywood's Big Continental Road Trip

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Bros
Efter att ha fått chockerande besked reser två vänner från Jerusalem till Krakow för att gå på en fotbollsmatch, i hopp om att kunna lämna sina bekymmer bakom sig.
Our Living World
I den här storslagna naturserien får vi en inblick i den intelligens, uppfinningsrikedom och symbios som präglar allt liv på vår planet. Berättare: Cate Blanchett.
Good Times
I denna vassa nytolkning av den klassiska tv-serien försöker en ny generation i familjen Evans hålla näsan över vattenytan i ett fattigt bostadsområde i Chicago.
Midsummer Night
Carina bjuder in släkt och vänner för att fira midsommar, men den trevliga tillställningen spårar ur i takt med att gamla hemligheter uppdagas.
Baby Reindeer
När en kämpande komiker är vänlig mot en sårbar kvinna blir det starten på en sjuklig besatthet som hotar att förstöra bådas liv.