Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Peaky Blinders

Film, 2017, 750.466 recensioner
Peaky Blinders
Året är 1919. Ett ökänt gäng i brittiska Birmingham leds av den fruktade Tommy Shelby, som är fast besluten att ta sig upp i världen, kosta vad det kosta vill.
film Peaky Blinders hade premiär 2017. BAFTA-belönad för bästa dramaserie. Cillian Murphy och Charlie Murphy utsågs till bästa skådespelare och bästa biroll. Vägledning av föräldrar föreslås. Vissa scener kan vara olämpliga för barn.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Peaky Blinders på IMDB

Betyg: 9 från 10

A gangster family epic set in 1919 Birmingham, England and centered on a gang who sew razor blades in the peaks of their caps, and their fierce boss Tommy Shelby, who means to move up in the world.

Skådespelare i Peaky Blinders

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;isländska;norskt bokmål;svenska

Flera likadana Peaky Blinders

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Yummy Mummies
Dramatiska scener utspelar sig när blivande mammor – som ser ut som supermodeller och lever ett liv i lyx – gör sig redo att välkomna sina guldklimpar.
Carmen Sandiego
Carmen Sandiego är en mästertjuv som använder sina färdigheter för att göra gott. Med sina vänner reser hon över hela världen för att stoppa VILE:s elaka planer.
When Heroes Fly
Flera år efter ett bittert gräl återförenas fyra israeliska krigsveteraner och reser till Colombia för att söka efter någon de alla håller kär, men som trotts vara död.
Back with the Ex
En ny början eller samma gamla visa? Fyra singlar får en chans att se om känslorna för exet finns kvar – eller om det är bäst att lämna det förflutna bakom sig för gott.
Walk the Line
Denna hyllade biografiska film följer countrysångaren Johnny Cash, från den hårda tiden på en bondgård i Arkansas till musikstudion i Memphis.