Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Peaky Blinders

Film, 2017, 750.466 recensioner
Peaky Blinders
Året är 1919. Ett ökänt gäng i brittiska Birmingham leds av den fruktade Tommy Shelby, som är fast besluten att ta sig upp i världen, kosta vad det kosta vill.

Peaky Blinders på IMDB

A gangster family epic set in 1919 Birmingham, England and centered on a gang who sew razor blades in the peaks of their caps, and their fierce boss Tommy Shelby, who means to move up in the world.

Skådespelare i Peaky Blinders

Regissör

Ljud och text

Ljud: engelska
Text: danska;finska;isländska;norskt bokmål;svenska

Flera likadana Peaky Blinders

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Good Girls
Tre mammor planerar en kupp mot en lokal mataffär för att undfly ruinens brant och bli självständiga – tillsammans.
Team Chocolate
En ung man med Downs syndrom blir kär i en kollega på chokladfabriken, men hennes migrationsstatus ställer till problem.
Voice from the Stone
När en sjuksköterska försöker hjälpa en liten pojke att komma över sin mammas död börjar hon misstänka att mystiska krafter är i rörelse.
Fences
Han var en lovande baseballspelare som inte tilläts spela i de stora ligorna på grund av sin hudfärg. Nu försöker han acceptera sin tillvaro i 1950-talets Pittsburgh.
The Dissidents
I ett Estland under sovjetiskt styre väljer tre unga våghalsar att lämna allt och fly till Sverige. Men livet i ett fritt och öppet land blir inte som de tänkt sig.