Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Pepsi, Where's My Jet?

Serien, 2022
Pepsi, Where's My Jet?
När en 20-åring försöker vinna ett stridsflygplan i ett lotteri anordnat av Pepsi blir det början på en riktig David mot Goliat-kamp i rättssalen.
serien Pepsi, Where's My Jet? är en Netflix Original som hade premiär 2022. Cindy Crawford, Manny Pacquiao och Michael Avenatti medverkar i denna eleganta dokumentärserie. Rekommenderas från 7 år. Pepsi, Where's My Jet? är tillgänglig på Netflix i Ultra HD/4K-kvalitet förutsatt att du har rätt Netflix-abonnemang. Detta serien är Annorlunda.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regissör

Ljud och text

Ljud: tyska;engelska - syntolkning;engelska [originalspråk];franska
Text: tyska;engelska;finska;norska;svenska;ukrainska

Flera likadana Pepsi, Where's My Jet?

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Wednesday
Wednesday Addams, en smart och sarkastisk tjej som är lite död på insidan, utreder flera mord samtidigt som hon skaffar nya vänner – och fiender – på Nevermore Academy.
Blood, Sex & Royalty
Den här heta serien är en modern version av det brittiska kungadramat och skildrar historiens dödligaste, sexigaste och mest mytomspunna monarker.
Our Universe
Utforska universums häpnadsväckande historia över en period på flera miljarder år, och se hur den har yttrat sig i livet på jorden i denna storslagna dokumentärserie.
Making 1899
Följ med bakom kulisserna och se hur skaparna av Dark använde sig av banbrytande teknik för att spela in sin nya serie.
Mind Your Manners
Sara Jane Ho är en framgångsrik lärare i vett och etikett som hjälper andra att visa upp sin bästa sida genom gott uppförande i denna varma realityserie.