Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Perdiendo el norte

Off Course
Film, 2015, 106 minuter
Perdiendo el norte
Två desillusionerade spanjorer flyttar till Berlin för att hitta lyckan, men tycker inte att deras nya liv lever upp till reklamen de såg på tv.
film Perdiendo el norte hade premiär 2015 och är 106 minuter lång. Detta film är Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Perdiendo el norte på IMDB

Betyg: 5,8 från 10

Two young Spanish men, with a university education, are tired of unemployment and decide to move to Germany. But soon they will find out that finding a better living is not as easy as they expected.

Trailer

Skådespelare i Perdiendo el norte

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska
Text: engelska;europeisk spanska;svenska;finska

Flera likadana Perdiendo el norte

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Rätt man på rätt plats
En fritidsgårdsledare från en Paris-förort ställer upp i presidentvalet. Men är Frankrike verkligen redo för en svart president?
That '90s Show
Kitty och Red Forman välkomnar en ny generation tonåringar till sin källare när deras barnbarn Leia reser till Wisconsin över sommaren.
Alkhallat+
Fyra historier om bluff, båg och bedrägeri: från däcktjuvar som våldgästar ett bröllop till en mans desperata försöka att dölja en död väns hemlighet.
Familjens pris
Två föräldrar är bedrövade över att barnen inte längre vill umgås med dem och lockar dem med ett påhittat arv så att familjen kan samlas till jul.
Freaky
En impopulär skolelev byter kropp med en medelålders seriemördare och har bara 24 timmar på sig att upphäva förbannelsen.