Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Perdiendo el norte

Off Course
Film, 2015, 106 minuter
Perdiendo el norte
Två desillusionerade spanjorer flyttar till Berlin för att hitta lyckan, men tycker inte att deras nya liv lever upp till reklamen de såg på tv.
film Perdiendo el norte hade premiär 2015 och är 106 minuter lång. Detta film är Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Perdiendo el norte på IMDB

Betyg: 5,8 från 10

Two young Spanish men, with a university education, are tired of unemployment and decide to move to Germany. But soon they will find out that finding a better living is not as easy as they expected.

Trailer

Skådespelare i Perdiendo el norte

Regissör

Ljud och text

Ljud: europeisk spanska
Text: engelska;europeisk spanska;svenska;finska

Flera likadana Perdiendo el norte

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

¡Ay, mi madre!
En kvinna har inte haft kontakt med sin mamma på flera år, men när mamman dör måste dottern följa de ovanliga instruktionerna i testamentet för att få ut sitt arv.
Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
David Harbour hittar bortglömda inspelningar från sin pappas katastrofala tv-uppsättning av ett litterärt mästerverk och upptäcker chockerande familjehemligheter.
4 latas
Två gamla vänner ger sig av på en bilresa från Spanien till Mali för att återförenas med en döende vän. Med sig har de hans dotter, som han inte pratat med på många år.
Swiped
Två rumskompisar på college utvecklar en nyskapande dejtingapp och snart översvämmas skolan av tillfälliga förbindelser och komplikationer.
Rabbids Invasion
Enorma bångstyriga kaniner har invaderat och går bärsärkagång över hela världen, men det är bara att vänja sig – de är här för att stanna!