Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Persona: Fyra berättelser

Personality
Serien, 2019
Persona: Fyra berättelser
Olika personligheter utforskas i en mångsidig samling som består av fyra kortfilmer i regi av kritikerrosade koreanska regissörer.
serien Persona: Fyra berättelser är en Netflix Original som hade premiär 2019. Rekommenderas från 13 år Detta serien är Intellektuell.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Persona: Fyra berättelser på IMDB

Betyg: 9,1 från 10

A man with diagnosis of Alzheimer's, decides to punish the criminals.

Skådespelare i Persona: Fyra berättelser

Regissörer

Ljud och text

Ljud: koreanska [Originalspråk];koreanska - Syntolkning
Text: engelska;finska;tyska;svenska;koreanska

Flera likadana Persona: Fyra berättelser

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

The Resident
En läkarstudent lär sig tuffa läxor om livet på sjukhuset och får utstå en intensiv utbildning på arbetsplatsen under överinseende av en genial praktikant.
Well-Intended Love
En skådespelerska drabbas av leukemi och ingår en pakt med en företagschef – hennes hand för hans benmärg. Men skenäktenskapet kompliceras av känslor och hemligheter.
Trinkets
En sörjande tonåring får oväntat chansen att lära känna två klasskompisar på sin nya skola när de alla hamnar i samma samtalsgrupp för snattare.
Leila
I en nära framtid där en förtryckarregim splittrat samhället försöker en kvinna kringgå systemet i sökandet efter den dotter som togs ifrån henne för länge sedan.
Charité i krig
Året är 1943. Personalen på Charité-sjukhuset i Berlin lider hårt under andra världskriget och försöker bekämpa nazistregimen, som vill att de ska ägna sig åt rashygien.