Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Pickpockets

Carteristas
Film, 2017, 108 minuter
Pickpockets
En mästerlig bedragare tar sig an tre unga lärjungar för att lära dem att försörja sig som ficktjuvar på Bogotás gator.
film Pickpockets är en Netflix Original som hade premiär 2017 och är 108 minuter lång. Peter Webber, som regisserade den Oscarsnominerade Flicka med pärlörhänge, gör sin första långfilm på spanska. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pickpockets på IMDB

Betyg: 4,7 från 10

Aspiring teen thieves learn what it takes to be successful pickpockets on the streets of Bogota from a master in the art of trickery and deception.

Skådespelare i Pickpockets

Regissör

Ljud och text

Ljud: franska;turkiska;tyska;spanska [Originalspråk];spanska - Syntolkning
Text: engelska;nederländska;svenska;spanska;tyska

Flera likadana Pickpockets

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Love Alarm
Unga Kim Jojo upplever både kärlek och motgångar i en värld där en app uppmärksammar dig på om någon i närheten gillar dig.
Det åttonde offret
Ingen undgår misstanke när sju personer dör i ett terroristattentat i Bilbao och förstör livet för den misstänkte islamistiske gärningsmannen och alla hans närstående.
La Reina del Sur
En mexikansk kvinna växer upp under fattiga förhållanden. Hon dras motvilligt in i narkotikasmuggling och blir en legendar i branschen – en position som inte är ofarlig.
45 rpm
I 1960-talets Madrid lanserar musikproducenten Guillermo Rojas ett skivbolag för rock 'n' roll tillsammans med sångaren Robert och den smarta producenten Maribel.
Better Than Us
En familj på gränsen till sammanbrott blir ägare till en avancerad robot som jagas av ett företag, mordutredare och terrorister.