Kanske sökte du efter Movies-Net.com för Netflix USA?

Pinky Malinky

Serien, 2019
Pinky Malinky
Pinky Malinky gillar äventyr med sina bästa kompisar, har en härlig aptit på livet och ser allt från den ljusa sidan – även det faktum att han råkar vara en varmkorv.
serien Pinky Malinky är en Netflix Original som hade premiär 2019. Detta serien är Knasig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Pinky Malinky på IMDB

Betyg: 5,6 från 10

Pinky Malinky is a TV series starring Colleen Smith, Lucas Grabeel, and Nathan Kress. This fly-on-the wall reality show follows the life of Pinky, an infectiously positive hot dog living in the human world.

Skådespelare i Pinky Malinky

Ljud och text

Ljud: svenska;engelska - Syntolkning;finska;tyska;engelska [Originalspråk];norska
Text: tyska;norska;finska;engelska;svenska

Flera likadana Pinky Malinky

Betyget som visas bredvid titeln är baserat på det genomsnittliga betyget på Netflix, Moviemeter, och IMDB, och är en siffra mellan 0 och 5.

De senaste utgivna via e-postmeddelande?

Få ett e-postmeddelande varje vecka med alla senaste inkomna filmer och serier som Netflix släppt den veckan.

Klicka här för att registrera dig gratis.

Adam Devine: Best Time of Our Lives
I det här ståuppspecialen från sin hemstad Omaha tar den energiske komikern Adam Devine upp teman som tafatta tonåringar, kändismöten och sin audition till Pitch Perfect.
Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers
Det är flera årtionden sedan Bob Lazar bröt tystnaden om Area 51. Nu är han tillbaka för att berätta om utomjordisk teknik och myndigheternas försök att tysta honom.
Just här just nu
Ägaren till en musikklubb som ska läggas ner bestämmer sig för att hålla en sista urflippad nyårsfest, och bjuder in vänner, fiender och folk som gillar att festa hårt.
The Resident
En läkarstudent lär sig tuffa läxor om livet på sjukhuset och får utstå en intensiv utbildning på arbetsplatsen under överinseende av en genial praktikant.
Morden i Alcàsser
Mordet på tre flickor i den spanska staden Alcàsser år 1992 chockade en hel nation. Nya intervjuer och analyser av bevisen kastar ljus över det uppmärksammade fallet.